Login
  • Manual: click here
  • Show groups: click here
  • Comment: Joen Liitokiekon järjestämää Joensuun viikkokisaliigaa (PDGA L-tier) pelataan alkukesästä Lykynlammella ja Kontiorannassa. Kilpailut ovat kaikille avoimet ja osallistumismaksu on 5 Eur/kisa. Kts. lisäinfo liigan pääsivulta. Tervetuloa!

    Discmania   LaserMedia    

 

YLEISTÄ

- Joen Liitokiekon järjestämä Joensuun viikkokisaliiga (PDGA L-tier) on kaikille avoin - liigaan osallistumiseen ei siis vaadita seurajäsenyyttä tai SFL:n kilpailulisenssiä. Kilpailulisenssin omaavat pelaajat saavat kierroksistaan PDGA-ratingit.

- Osallistumismaksu on 5 Eur / kisa / pelaaja ja se maksetaan paikan päällä ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä - varaathan tasarahan, kiitos!

- Tämä kilpailu pelataan Lykynlammen frisbeegolfradalla.

- Kierros alkaa klo 18:00 - ilmoittautumisen vahvistaminen ja kisamaksu klo 17:30 mennessä, jonka jälkeen pidetään pelaajakokous.

- Kilpailuihin on ilmoittauduttava ennakkoon Disc Golf Metrixissä kisaa edeltävään maanantai-iltaan klo 21:00 mennessä.

- Kilpailuissa noudetaan normaaleja PDGA-sääntöjä ja kilpailuopasta - muistathan myös, että näissä kilpailuissa viralliseen tuloskirjanpitoon käytetään paperisia tuloskortteja - toki myös tulosten livekirjauksia Metrixiin suositellaan kaikille ryhmille.

- Lue lisää Joensuun viikkokisaliigan pääsivulta >>

Share

What would you like to share?