Login

08/14/20 - 08/16/20|Virpiniemi DGP → Amatöörien SM|FINLAND, Pohjois-Pohjanmaa, Oulu


Pelaajatiedote

08/11/20

Tervetuloa amatöörien SM-kisoihin

Kisat lähestyvät, ja tässä vielä muutama hyödyllinen tiedonmurunen:

Radalla talkoillaan keskiviikkona klo 9 alkaen. Tavoitteena on saada rata pelattavaan kuntoon, eli tiipaikat, OB-kepit ja matot paikoilleen klo 12 mennessä. Rata on varattu SM-kisoja ja kilpailijoita varten keskiviikosta sunnuntaihin.

Kisakeskus on avoinna torstaina klo 10-16, tulkaahan ihmeessä moikkaamaan sekä rekisteröitymään kisoja varten. Rekisteröinnin voi tehdä myös ennen ensimmäistä kisakierrosta. Muistathan myös käydä ilmoittautumassa kisakierroksillesi vähintään 10 minuuttia ennen lähtöä.

Pysäköintitilaa on runsaasti Virpiniemessä, mutta kisakeskuksen viereinen parkkipaikka ei ole käytössä pelaajille. Varothan väyliä 1 ja 18, kun kävelet parkkipaikalta kisakeskukselle.

Kyseessä on arvokisat, joten pyydän pelaajia huomioimaan tämän pukeutumisessaan. Suosittelen noudattamaan PDGA:n sääntöä 3.04 D, tärkeimpinä kohdat 3, 5 ja 6. Kauluspaita ei siis ole pakollinen, pelata saa myös teknisessä t-paidassa.

Kisassa käytetään nelinkertaista tuloskirjanpitoa, eli jokainen täyttää lappuunsa kaikkien ryhmän pelaajien tulokset. Kaikki tuloskortit palautetaan yhdessä nipussa kierroksen jälkeen. Ryhmän Metrix-kirjanpitääjän ei tarvitse täytellä tuloskorttia, vaan allekirjoittaa, eli ”hyväksyy”, tuloksen Metrixissä. Muista siis laittaa kynä bägiin, jos siellä ei sellaista ole jo.

Kisassa pelataan kierroksilla 1 ja 2 CTP-kisat luokittain. Joten jos heität lähelle tolppaa, tarkistahan, mikä on sinun luokkasi sen hetkinen kärkitulos. Holaritkin mitataan. Ensimmäisellä kierroksella CTP-väylä on #5, toisella kierroksella pyritään pääsemään mahdollisimman lähelle väylällä #10.

Kisan aikana kaikkien tupakkatuotteiden käyttö kierroksen aikana on kielletty. Muistathan kerätä tumpit talteen, mikäli tupakoit treenikierroksella.

Muistutan myös siitä, että kisan aikana radalla ei saa heittää, eli väylillä ei voi lämmitellä. Sen sijaan voit lämmitellä kisakeskuksessa kuuma kahvikupposen merkeissä tai saunassa, OFS tarjoaa kahvit ja sauna on kuumana koko päivän. Kisakeskuksen edustalta löytyy puttikoreja ja draiviverkko.

Mikäli sunnuntaina ykkössijan jakaa useampi pelaaja samalla tuloksella, Suomen mestari ratkaistaan ratiaksupelillä, eli sudden deathilla. Sudarit pelataan kiertämällä väyliä 1, 2, 3 ja 18, kunnes voittaja selviää. Muut palkintosiat ovat jaettuja, eikä pystejä jaeta sudaroimalla.

Toivon vielä pelaajien tutustuvan liiton koronaohjeisiin sekä noudattamaan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Ethän tule kisaan, jos sinulla on koronaan viittaavia oireita? https://frisbeegolfliitto.fi/wp-content/uploads/2020/06/SFL_COVID19_Ohjeet_010720.pdf

Virpiniemessä nähdään!

- Kajsa

Sponsors

OFS
SFL

Share

What would you like to share?