Login

08/14/20 - 08/16/20|Virpiniemi DGP → Amatöörien SM|FINLAND, Pohjois-Pohjanmaa, Oulu


Tilapäinen haitta-alue väylällä 1

08/13/20

Rataan on tullut muutos ykkösväylän osalta. Tätä siis ei ole painetussa kartassa, eikä caddy bookissa. Pyrimme päivittämään kartat Metrixiin tämän illan aikana. 

1. väylän oikealla puolella sijaitsevat ladot ja niiden välinen alue on määritelty casual areaksi, eli tilapäiseksi haitta-alueeksi. Alue sijaitsee kuitenkin hazardilla, eli jos kiekko jää heitto-alueelle tulokseen lisätään +1 ja heitto jatkuu suoraan pelilinjalla väylämaalista pois päin niin kauas kuin pelaaja haluaa.

Alue on merkattu valkoisin kepein ja valko-punaisella huomionauhalla. Alueen rajat kulkevat kepistä keppiin ja huomionauhan tarkoitus erottaa kepit hazard-alueen kepeistä ja selkeyttää alueen hahmottamista tiiltä. 

806.03 Tilapäinen haitta-alue (Casual Area)

A. Tilapäinen haitta-alue on tilapäinen vesi tai mikä tahansa kilpailunjohtajan erikseen ennen kierrosta tilapäiseksi haitta-alueeksi määrittämä alue. Tilapäinen vesi on mikä tahansa veden kerääntymä, joka on pelialueella (in-bounds) ja jota kilpailunjohtaja ei ole erikseen määrännyt pelattavaksi alueeksi.

B. Tilapäiseltä haitta-alueelta saa siirtää heittopaikan suoraan pelilinjalla väylämaalista pois päin ensimmäisen vapauttavaan paikkaan (ellei kilpailunjohtaja ole erikseen antanut lupaa siirtää heittopaikkaa vielä kauemmas).

Vielä muistutuksena: heittopaikkaa saa siirtää niin kauas taakse pelilinjalla kuin tarvii ja tulokseen tulee se hazardin +1. Alla kuva paikasta.

Hyviä heittoja ja pysykää pelialueella! :) 

- Kajsa

Sponsors

OFS
SFL

Share

What would you like to share?