Login

01/08/22 09:00|Meilahti Millenium 2022|FINLAND, Uusimaa, Helsinki


Kisainfo lähetetty sähköposteihin mutta lähes sama nyt tässä:

01/03/22

Parkkeeraus

Parkkipaikkoja on rajallinen määrä. Allergiasairaalan parkkipaikka on maksullinen myös viikonloppuna ja urheilukeskuksen parkkipaikalle kierretään Seurasaarentien ja Oksakoskenpolun kautta. Parkkipaikkoja on lisätty koripallokentille.

Pelaajakokous

Emme järjestä erillistä pelaajakokousta eli emme keräänny yhteen, vaan kisapaikalle tullessa, siirrytään lämmittelemään suoraan omalle lähtöväylälle. Paikallaolo ilmoitetaan Metrixin uuden ominaisuuden "Player Check In" - kautta. Ilmoittautuminen avautuu kisapäivänä klo. 7.45 Metrixissä. Viesti näkyy seuraavasti:

Kaikki kisaan liittyvä informaatio tulee näkymään uutisissa ennen kilpailua.

Flunssaisena tai vähänkään oireisenajätä kisa suosiolla väliin. Kisan aikana, pyritään pitämään riittävä etäisyys muihin kilpailijoihin ja hypistellään vain omia pelivälineitä.

Kirjaamiseen käytämme vain Metrixiä.

Kahvila

Tauon aikana, kahvila palvelee vain maksavia asiakkaita, todennäköisesti koronapassinesittäminen vaaditaan asioimisen yhteydessä sekä kasvomaskit tulee olla kasvoilla. Välttäkää kuitenkin kokoontumista kahvilaan tauolla ja noudatetaan heidän toiveitaan siellä olon suhteen ja heidän ohjeistuksiaan. Omat eväät ovat suositeltavaa ottamaan mukaan varmuuden vuoksi tai hyödyntäkää muita ruokapaikkoja.

Aikataulu:

8.00-8.30 ilmoittautuminen kahvilan läheisyydessä jumppatelineillä ulkona mikäli Check in toiminto ei toimi

9.00 ensimmäinen kierros

Tauko, joka kestää noin 45min viimeisen ryhmän jälkeen

n. 12.45 toinen kierros, mikäli uutisissa ei lue muuta, mennään tällä aikataululla

Mikäli keskeytät kisan tai et pääse mukaan, ilmoitathan siitä Susannalle tai Villelle?

Toiselle kierrokselle lähdetään ilman erillistä kokoontumista ja ryhmät löytyvät sitten Metrixistä.

Toisen kierroksen jälkeen mahdolliset Sudden death-ratkaisupelit, jotka pelataan väylillä kiinteillä 15, 16 ja Millenium niin kauan kunnes voittaja ratkeaa (huom. väyliin saattaa tulla muutoksia mutta niistä infotaan Sudareiden pelaajille).

Palkintojen jakoon jäävät vain palkitut, joilta kerätään sitten lisätietoja palkintojen saamiseksi.

Arvonnat suoritetaan tauon aikana, jolloin kisan jälkeen arvontapalkinnot ovat saatavilla. Laitan palkittujen nimet erikseen uutisiin.

Palkinnot:
Mikäli osanottajia omassa luokassa on enemmän kuin 8, rahapalkinnot jaetaan kolmelle ensimmäiselle ja Payout on 70%.Mikäli osanottajia luokassa on alle 5, rahat menee voittajalle. Palkintosummat tarkentuvat osanottajien määrän myötä. Pokaalit jaetaan voittajille.

Sponsoreina tänä vuonna ovat:

Merrell (palkintona on GoreTex- kengät ja kenkien toimitus saattaa kestää jopa kesäkuun alkuun Vietnamin täyden lock downin takia mutta kengät tulevat sitten arvonnan voittajalle)

Samuli Mykkänen, Prodigy, Flying Plate

Ville Piippo 

Susanna Lindqvist

 


Share

What would you like to share?