Login
  • Manual: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: 2 kierroksen c-tier kilpailu Joroisissa, pelataan Kotkatharjun ja Kanavan frisbeeradoilla. Tervetuloa!

Koronaepidemian vaikutus kilpailun järjestämiseen

03/12/21

Koronaepidemian vaikutukset kilpailun järjestämiseen

Järjestäjä seuraa jatkuvasti koronatilanteen aiheuttamia rajoituksia ja niiden vaikutuksia kilpailuiden järjestämiseen alueella. Kilpailun järjestäjä noudattaa alueellisia sekä frisbeegolfliiton antamia suosituksia ja määräyksiä kilpailujen järjestämisessä, siirtämisessä ja mahdollisissa peruuntumisissa.

Alueellinen epidemiatilanne on tällä hetkellä epävakaa eikä kilpailun järjestämisestä ole varmuutta. Suosittelemme, että osallistumismaksua ei makseta heti rekisteröitymisen yhteydessä. Sen saa maksaa ja sillä varmistaa paikkansa kilpailussa, mutta kilpailun siirtäminen tai peruuntuminen aiheuttaa osallistumismaksujen palauttamisen, joka työllistää  kilpailun järjestäjää. Osallistumismaksu kannattaa maksaa vasta kun;

  • 1. vaiheen ilmoittaumisvaihe on päättymässä (1. vaihetta voidaan pidentää tarvittaessa)
  • Kilpailun on järjestäminen on varmistunut

Molemmissa tilanteissa asiasta tiedotetaan Metrixin uutisissa ja sähköpostilla kilpailijoille. Kilpalijoille annetaan tarvittaessa muutama päivä maksuaikaa ennenkuin maksamattomia aletaan poistamaan.

Mikäli alueelliset rajoitukset estävät kilpailun järjestämisen suunniteltuna ajankohtana, pyritään kilpailu siirtämään toiseen ajankohtaan. Rekisteröitymiset ja mahdolliset maksut siirtyvät uuteen ajankohtaan automaattisesti.

Kilpailuajankohdan varmistuttua lisätään kilpailua koskevat täsmälliset epidemiatilanteen vuoksi annettavat ohjeet ja määräykset info-sivulla olevaan linkkiin ja Metrix-uutisiin asiasta huomautus. Kaikkien osallistujien tulee sitoutua noudattamaan vallitsevia rajoituksia ja järjestäjän antamia ohjeita.

Seuraa aktiivisesti kilpailun uutisia!

Sponsors


Share

What would you like to share?