Login
  • Manual: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: 2 kierroksen c-tier kilpailu Joroisissa, pelataan Kotkatharjun ja Kanavan frisbeeradoilla. Tervetuloa!

Kilpailun järjestäminen - muutoksia ilmoittautumisvaiheiden määräaikoihin

04/15/21

Frisbeegolfliitto on päivittänyt 13.4.2021 ohjeistustaan koronatilanteen vaikutuksista kilpailutoimintaan. Annettu ohjeistus on voimassa 30.4.2021 saakka tai kun tilanne edellyttää tai mahdollistaa ohjeen muuttamisen. Vallitsevassa tilanteessa Kotkatharju Open- kilpailun osalta kilpailujärjestäjä on päättänyt, että kilpailun järjestämisessä pitäydytään suunnitellussa ajankohdassa 15.5.2021. Seuraamme epidemiatilanteen vaikutusta ja sairaanhoitopiirien ja kunnan ohjeistuksen mahdollisia vaikutuksia kilpailun järjestämiseen liittyen aktiivisesti. Tällä hetkellä epidemiatilanne Savon alueella on rauhallinen ja näyttäisi mahdollistavan hyvin kilpailun toteutumisen, mutta varaudumme kuitenkin tilanteen äkillisiin muutoksiin ja pidämme avoinna mahdollisuuden kilpailun siirtämiseen tilanteen niin vaatiessa.  

Kilpailu on tällä hetkellä jonottavat pelaajat ja luokkakohtaiset paikat huomioiden lähestulkoon täynnä. Kilpailunjärjestäjä on pidentänyt 1 vaiheen ilmoittautumisen takarajaa 23.4.2021 saakka ja lyhentänyt mahdollista 2 vaiheen ilmoittautumisaikaa. Paikkoja voi avautua epidemiarajoitusten johdosta vielä toukokuun alussa ja suosittelemme kaikkia kilpailuun rekisteröityneitä seuraamaan aktiivisesti kilpailutoimintaan liittyvää yleistä ja frisbeegolfliiton antamaa ohjeistusta sekä kilpailun uutisia.

Kilpailumaksuja voi ruveta maksamaan mahdollisen loppuruuhkan välttämiseksi. 1 vaiheen maksujen tulee näkyä järjestäjällä 30.4. Jonottavien ei tule maksaa kilpailumaksua. Kilpailumaksut tarkastetaan ja maksamattomat poistetaan sekä mahdolliset luokka- ja lohkokohtaiset muutokset tehdään heti toukokuun alussa (1.5). Samalla siirretään jonottavat mahdollisesti vapautuville paikoille ja ilmoitetaan kilpailumaksun maksamiseen liittyvistä asioista sähköpostilla ja kilpailun uutisissa.

2 ilmoittautumisvaihe avataan alustavasti 3.5. Toivomme ilmoittautuneiden itse tutustuvan huolellisesti liiton antamaan ohjeistukseen sekä oman sairaanhoitopiirinsä epidemiatilanteeseen ja arvioivan mahdollisuuksiaan osallistua kilpailuun (liikkuminen epidemian eri vaiheissa olevien sairaanhoitopiirien välillä). Kilpailunjärjestäjä jatkaa kilpailun järjestämiseen liittyviä valmisteluja ja tulee antamaan viimeistään toukokuun alussa erityisen ohjeistuksen kilpailun järjestelyistä, vallitsevista rajoituksista ja suosituksista ja kilpailijoiden toiminnasta sekä pelaajaoppaan. Asiasta tiedotetaan uutisissa.

Hyvää kevään jatkoa kaikille!

Terveisin,

TD- Mikko Luostarinen

Sponsors


Share

What would you like to share?