Login

Tilannetietoa lisenssittömien naisten osalta

04/19/21

Tilannetietoa lisenssittömien naisten osalta.

Ohjeiden mukaan kisa on lisenssittömien naisten osalta yleisötilaisuus, tässä lainaus liiton koronaohjeista (https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/):

"Ohje on voimassa 30.4. asti ja sitä tarkistetaan kun tilanne edellyttää tai mahdollistaa muuttamisen.

1. PDGA-kilpailujen järjestäminen on sallittua ilman yleisöä, koska AVI:n määritelmän mukaan lisenssin vaativat kilpailut eivät ole yleisötilaisuuksia.

AVI: ”Yleisötilaisuuksia eivät ole lajiliittojen alaiset viralliset ottelut ja kilpailut, joihin osallistuminen edellyttää lähtökohtaisesti urheilijalisenssiä. Edellytyksenä on myös, ettei paikalla ole yleisöä.”

Tämä tarkoittaa siis, että kilpailussa ei voi olla lisenssittömiä luokkia. Eli toistaiseksi myöskään PDGA-liigoissa ja Women’s Global Event -kilpailuihin ei voi osallistua ilman lisenssiä."

Meidän alueella yleisötilaisuuden raja on tällä hetkellä 10 henkilöä AVI:n päätöksellä. Tämä rajoitus on voimassa 25.4. saakka. (https://oyskorona.fi/)

Eli tällä hetkellä kisan suhteen vallitsee pari pientä muuttujaa - niiden tuhannen muun lisäksi: en osaa vielä sanoa, saako lisenssittömät naiset osallistua, ja en tiedä, voimmeko järjestää parikisaa perjantaina.

Tiedotetaan lisää, heti kun on uutta tietoa tarjolla. Siihen asti ei voi kuin odotella. Niin ja toivoa, että aurinko sulattaisi lumet mahdollisimman äkkiä!

Virpassa nähdään!

- Kajsa 


Share

What would you like to share?