Login
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Kahden kierroksen PDGA-kilpailu Puolarmaarissa

Radan kunto 7.3.

03/07/22

Tällä hetkellä (7.3.) osa Puolarmaarin radan tiipaikoista on täysin sulia ja osa joko lumen tai jään peitossa. Puskasoturit tulee tämän viikon aikana vielä suolaamaan ja putsaamaan tiipaikkoja mahdollisuuksien mukaan. Tarvittaessa osa tiipaikoista tullaan merkkaamaan maalilla parhaaseen mahdolliseen kohtaan ennen kilpailua.

Muutamalla väylällä jäätä on tällä hetkellä todella paljon ja loppuviikoksi luvattu lämmin sää tätä tilannetta tuskin tulee ainakaan parantamaan. Suosittelemme siis ehdottomasti nastakenkiä kisaajille. Muutamista jäätiköistä huolimatta väylät ovat kuitenkin pääosin hyvässä kunnossa.

Tämänhetkisen lumimäärän takia osa normaalin layoutin OB-alueista ei ole voimassa tässä kilpailussa. Tarkemmat ratatiedot voit lukea TÄÄLTÄ. Rata tarkistetaan myös vielä ennen kilpailun alkua ja mahdollisista viime hetken muutoksista tiedotetaan pelaajakokouksessa.

Luethan myös talviolosuhteissa pelaamiseen liittyvät huomiot TÄÄLTÄ.

Mikäli radan kunto askarruttaa ja päätätkin jättää kilpailun väliin, niin peruutathan osallistumisesi mahdollisimman pian lähettämällä sähköpostia kilpailun yhteyshenkilölle. Näin saamme sinulta jääneen kisapaikkasi täytettyä jonosta ja osallistumismaksusi tässä tapauksessa palautukseen.

Share

What would you like to share?