Login
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Kahden kierroksen PDGA-kilpailu Puolarmaarissa

Ratatiedot

03/08/22

Kilpailussa pelataan Puolarmaarin 20-väyläinen layout pienin muutoksin talviolosuhteiden johdosta.

RATAKARTTA

HUOM! Osa ratakartan mukaisista OB-alueista ei ole voimassa tässä kilpailussa. Luethan alta väyläkohtaiset huomiot huolellisesti.


Mandot ja dropzonet

Jokaisen mandon mandolinja jatkuu tikkujen mukaisesti äärettömyyteen mandosta poispäin (noin 90 asteen kulmassa tiiltä katsottuna). Mandolinja on voimassa vain väylällä, jossa mando on (mandolinja ei siis vaikuta muihin väyliin).

Mandopuu ja mandolinja muodostavat yhdessä pystysuoran kielletyn tason. Jos jokin osa heitettyä kiekkoa selvästi rikkoo tämän tason, mando on missattu. Sillä, mihin kiekko lopulta päätyy, ei ole merkitystä.

Missatusta mandosta peliä jatketaan väylään merkatulta dropzonelta yhden rangaistuksen kera.


Väyläkohtaiset huomiot

#1 Oja tiin etupuolella ja väylän vasemmassa laidassa on OB-aluetta. Kiekko on OB:lla, kun kiekko on kokonaan ojassa. Oikealla oleva polku ei ole OB-aluetta tässä kilpailussa.

#3 Korin takana oleva polku ei ole OB-aluetta tässä kilpailussa.

#4 MANDO kierrettävä vasemmalta. Missatusta jatko kaivon viereen merkatulta dropzonelta rangaistuksen kera. HAZARD-alue korin takana (merkattu keltaisin tikuin). HAZARD-alue jatkuu molempiin suuntiin kahden viimeisimmän tikun mukaan ja on voimassa vain tällä väylällä. Jos kiekko päätyy hazardiin, jatkoheitto kiekolta rangaistuksen kera. Oja vasemmalla ja sen vasen puoli on OB-aluetta. Oikealla oleva polku ei ole OB-aluetta tässä kilpailussa.

#5 Ratakarttaan merkatut OB-alueet eivät ole voimassa tässä kilpailussa. Vasemmalla oleva oja on osittain sula ja osittain jäässä. Jos kiekko päätyy osittain sulaan ojaan tai vaarallisesti jään päälle, merkatkaa heittopaikka ensimmäiseen turvalliseen paikkaan pelilinjalla taaksepäin ilman rangaistusta (806.03 Tilapäinen haitta-alue).

#6 KAKSI MANDOA, jotka muodostavat ikään kuin portin. Oikean puoleinen mando on kierrettävä vasemmalta ja vasemman puoleinen on kierrettävä oikealta. Missatusta jatko mandojen väliin merkatulta dropzonelta rangaistuksen kera. Tiin ja mandojen välissä olevat polut eivät ole OB-alueita tässä kilpailussa.

#8 Ratakarttaan merkattu OB-alue ei ole voimassa tässä kilpailussa (ts. väylää ei pelata "pisarana").

#9 Oikealla oleva polku ei ole OB-aluetta tässä kilpailussa.

#10 Tiin edessä oleva polku ei ole OB-aluetta tässä kilpailussa.

#18 Oikealla oleva polku ei ole OB-aluetta tässä kilpailussa.

#19 Oikealla oleva polku ei ole OB-aluetta tässä kilpailussa.

#20 Oja tiin etupuolella ja oikealla oleva polku eivät ole OB-alueita tässä kilpailussa. Oja on osittain sula ja osittain jäässä. Jos kiekko päätyy osittain sulaan ojaan tai vaarallisesti jään päälle, merkatkaa heittopaikka ensimmäiseen turvalliseen paikkaan pelilinjalla taaksepäin ilman rangaistusta (806.03 Tilapäinen haitta-alue). Asfalttitie vasemmalla ja sen vasen puoli on OB-aluetta. Kiekko on OB:lla, kun kiekko on kokonaan asfaltin päällä.

Share

What would you like to share?