Login

Toisen vaiheen maksudeadline tiistaina 12.4. klo 12.00

04/10/22

Ähtärin Junioritourin osakilpailun toisessa vaiheessa rekisteröityneen pelaajan (joka ei ole jonossa) osallistumismaksun tulee näkyä seuramme tilillä tiistaina 12.4. klo 12.00. Tämän jälkeen maksamattomat poistetaan kisasta. Maksut on tarkistettu viimeksi tänään sunnuntaina. Jos maksu on hoidettu nyt viikonloppuna, se ei välttämättä näy vielä meillä mutta varmastikin tulee näkymään ennen tuota määräaikaa. 

Jos kuitenkin maksat osallistumismaksusi viimetingassa, ja yhtään epäilet, ettei maksu ehdi näkymään tilillämme ajoissa, kannattaa lähettää kuitti maksusta osoitteeseen frisbeegolfahtari@gmail.com.  Pankkiviive on monesti noin vuorokauden, eli jos maksat osallistumismaksusi maanantai-iltana tai tiistaina aamulla, se ei välttämättä näy tilillämme vielä määräaikaan mennessä eli tiistaina klo 12.00 

MAKSUOHJEET
Osallistumismaksu on 20€ ja se maksetaan Ähtärin Urheilijoiden tilille FI71 4108 0011 1188 93, viestikenttään pelaajan nimi ja sarja. Myöhästyneitä maksuja ei oteta vastaan vaan pelaaja poistetaan kilpailusta. Huom, jos et maksa omalta tililtäsi, lähetä sähköpostilla TD:lle nimesi ja luokkasi ja kuitti maksusta osoitteeseen frisbeegolfahtari@gmail.com.

Sponsors

Lukio

Share

What would you like to share?