Login

Ähtärin lumitilanne vol2, ratainfoa ja maksumuistutus

04/21/22

Kevät tekee tuloaan hitaasti mutta varmasti.

Samalla se aiheuttaa pienen kysymysmerkin sille, missä Ähtärin junioritourin osakilpailu pelataan reilun viikon päästä.

Alunperin ilmoitettu Mustikkavuoren kisarata on vielä paikoin hyvin lumen peitossa (tiit auki) ja varmasti tässä viikon aikana sulaa todella paljon, mutta varmuudella sitä ei voi vielä sanoa kuinka paljon. Olen käynyt viimeksi eilen heittämässä radalla ja lumesta huolimatta rataa pystyy toki heittämään. Haasteen kisalle tuo se, että osallistujia on niin paljon, että tulemme pelaamaan kisan kahdessa lohkossa, mikä tarkoittaa yhteensä aikataulullisesti neljää kierrosta päivän aikana.

Käytännössä kisakierrokset ovat:
A-lohko MJ15 ja FJ18, sekä osa MJ18 (MJ18-sarjan heikoimmalla pdga -ratingilla olevat pelaajat, ryhmät ilmoitetaan viimeistään ensi viikon torstaina)
- 1. kierros 8.00
- 2. kierros 14.00

B-lohko MJ18 (MJ18 -sarjan 72 kovimmalla pdga -ratingilla olevaa pelaajaa)
- 1. kierros 11.00
- 2. kierros 17.00

Jokaiselle kierrokselle on varattu kolme tuntia aikaa ja mikäli radalla on vielä pehmyttä lunta (jää ei haittaa) peli hidastuu huomattavasti, kun kiekkojen etsimiseen menee aikaa ja silloin kisakierroksen läpivieminen kolmessa tunnissa on vaikeaa radalla, jonka kiertoaika on normaalistikin suht pitkä.

Jos lunta on vielä paljon, siirrämme kilpailun viiden kilometrin päähän Tuomarniemen frisbeegolfradalle. Rata on väyliltään huomattavasti lyhempi, haastaa enemmän teknisyydellään kuin väyläpituuksilla ja siellä lumimäärä ei ole yhtä kriittinen kuin Mustikkavuorella eli siellä pysytään varmuudella aikataulussa. Jos Tuomarniemellä pelataan, ratalayout tulee olemaan hyvin lähellä normaalia kesälayoutia, mutta kevääntulo määrittää tarkemman layoutin joten yksittäisiä väylämuutoksia voi tulla

Jos lunta on enää paikoin, ja väylät suurimmaksi osaksi helposti ja nopeasti pelattavissa, vaihtoehtona on muokata Mustikkavuoren kriittisiä väyliä lyhyemmäksi tai vähentää väylämäärää ja kisa toteutetaan Mustikkavuorella. Jokatapauksessa sekä Mustikkavuori että Tuomarniemi ovat varmasti paikoin erittäin märkiä, vaikka lunta ei enää olisikaan, joten kannattaa varautua runsailla pyyhkeillä ja vaihtosukilla/-kengillä reissuun.

Tiedotamme asiasta Metrixin uutisiin vielä lähempänä väliaikatietoja, mutta teemme lopullisen päätöksen kisattavasta radasta ja layoutista ensi viikon keskiviikkona ja siitä tiedotetaan sekä sähköpostitse että Metrixissä uutisissa. Jos kisa siirretään Tuomarniemelle ja joku ei halua vaihtuneen radan takia osallistua kisaan, maksamme osallistumismaksun takaisin poislukien 2€:n käsittelykulut mikäli peruuttaminen tapahtuu ensi viikon torstaihin mennessä.

Osallistumismaksut

Olemme tarkistaneet maksuja viimeksi tiistaina ja aika monella oli silloin vielä kisa maksamatta. Osallistumismaksun tulee näkyä seuran tilillä viimeistään 28.4. klo 12.00, jonka jälkeen maksamattomat poistetaan ja aletaan tekemään lohkojakoja yms., joten hoidathan maksun ajoissa, koska tiistain jälkeen se on jo myöhäistä. 

Jos jostain syystä maksat osallistumismaksusi viimetingassa, ja yhtään epäilet, ettei maksu ehdi näkymään tilillämme ajoissa, kannattaa lähettää kuitti maksusta osoitteeseen frisbeegolfahtari@gmail.com.  Pankkiviive on monesti noin vuorokauden, eli jos maksat osallistumismaksusi maanantai-iltana tai tiistaina aamulla, se ei välttämättä näy tilillämme vielä määräaikaan mennessä eli tiistaina klo 12.00 

Osallistumismaksu on 20€ ja se maksetaan Ähtärin Urheilijoiden tilille FI71 4108 0011 1188 93, viestikenttään pelaajan nimi ja sarja. Myöhästyneitä maksuja ei oteta vastaan vaan pelaaja poistetaan kilpailusta. Huom, jos et maksa omalta tililtäsi, lähetä sähköpostilla TD:lle nimesi ja luokkasi ja kuitti maksusta osoitteeseen frisbeegolfahtari@gmail.com.

Sponsors

Lukio

Share

What would you like to share?