Login
  • Show groups: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: PDGA-liigan osakilpailu, ei lisenssivaatimuksia

Ratatiedot: 3/6 Liljendal

05/04/22

Kilpailussa pelataan Liljendalin normaali 18-väyläinen layout.

RATAKARTTA


Mandot ja dropzonet

Jokaisen mandon mandolinja jatkuu tikkujen, narun tai maalin mukaisesti äärettömyyteen mandosta poispäin. Väylillä 2 ja 8 mandolinja on noin 90 asteen kulmassa tiiltä katsottuna ja väylällä 10 noin 45 asteen kulmassa. Mandolinja on voimassa vain väylällä, jossa mando on. Mandolinja ei siis vaikuta muihin väyliin.

Mandopuu ja mandolinja muodostavat yhdessä pystysuoran kielletyn tason. Jos jokin osa heitettyä kiekkoa edes osittain läpäisee tämän tason, mando on missattu. Sillä, mistä suunnasta kiekko läpäisee tason tai mihin kiekko lopulta päätyy, ei ole merkitystä.

Missatusta mandosta peliä jatketaan dropzonelta yhden rangaistuksen kera.


Väyläkohtaiset huomiot

#1 OB tie ja sen ulkopuoli oikealla. Mikäli kiekko on tiellä tai sen oikealla puolella, se on OB:lla. Ojassa tai ojan reunalla oleva kiekko on pelissä.

#2 MANDO, kierrettävä vasemmalta. Missatusta jatko tiiltä (=dropzone) rangaistusheiton kera.

#4 OB tie ja sen ulkopuoli oikealla. Mikäli kiekko on tiellä tai sen oikealla puolella, se on OB:lla. Ojassa tai ojan reunalla oleva kiekko on pelissä.

#8 MANDO, kierrettävä vasemmalta. Missatusta jatko tiiltä (=dropzone) rangaistusheiton kera.

#10 MANDO, kierrettävä oikealta. Missatusta jatko dropzonelta rangaistusheiton kera. Mandolinja merkitty puunrungoilla. Maalattu linja ei ole voimassa!

#18 OB tie ja sen ulkopuoli vasemmalla. Mikäli kiekko on tiellä tai sen vasemmalla puolella, se on OB:lla. Ojassa tai ojan reunalla oleva kiekko on pelissä.

Share

What would you like to share?