Login
  • Show groups: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: PÄÄKISASSA INFO! LUE METRIX UUTISET, KAIKKI OSAKILPAILUN TIEDOT PÄIVITTYVÄT OSAKILPAILUN METRIX UUTISIIN! Osallistuminen kaikissa luokissa 10€/pelaaja, käteisellä ja tasarahalla.

PDGA Scorecard ohjeet, RYHMIEN ENSIMMÄISET KIRJAAVAT SCORECARDIN!

10/05/22

Paperinen tuloskortti korvataan PDGA Scorecardilla, TÄMÄ EI SILTI KORVAA METRIXIÄ ELI KIRJATAAN KAHDELLA TAVALLA EDELLEEN JA MOLEMMAT KIRJAUKSET ALLEKIRJOITETAAN! METRIXIN ALLEKIRJOITTAA KAIKKI JA PDGA:n SCORECARDIN KIRJAAJA!

1. Mene tästä linkistä osoitteeseen: https://www.pdga.com/apps/tournament/score/login

2. Kirjoita access code kohtaan : haijainen

3. Kirjoita Player Sign In kohtaan oma nimesi, pudotusvalikko tarjoaa sitä sinulle ja klikkaa nimesi kohdalta sekä SIGN IN

4. Klikkaa "Keep Score"

5. POOLIT pitäisi näkyä automaattisesti ja aloitat vain kirjaamisen, mutta jos automaatio ei toimi syystä tai toisesta tee näin: "Players" kohdan alla on nappula "Add" josta haet oman poolisi pelaajat ja lisäät ne korttiin kuten esimerkiksi Upsissa tai Udiscissä, mutta Metrixin mukaisesti.

6. "ORDER" kohdasta voit laittaa pelaajat samaan järjestykseen kuin ne ovat Metrixissä jos ne eivät sitä olleet

7. Valitse settings kohdasta "Tee order" alta "LIST" jotta pelaajat pysyvät samassa järjestyksessä eikä järjestelmä laita pelaajia heittojärjestykseen kun tulokset vaihtelevat (metrix näyttää heittojärjestyksen) Paina "BEGIN PLAY" ja aloita kirjaaminen

8. Kun kaikki väylät on pelattu, tulee pelaajalista näkyviin jossa näkyvät pelaajien tulosrivit ja yhteistulos. Tarkastakaa, että tämä kortti täsmää täysin Metrixin kanssa ja paina alhaalta väkänen "submit scores" ja katso, että sivu päivittyy ja ilmoittaa, että tulokset ovat menneet läpi. VALMIS!

Share

What would you like to share?