Login
  • Show groups: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: PÄÄKISASSA INFO! LUE METRIX UUTISET, KAIKKI OSAKILPAILUN TIEDOT PÄIVITTYVÄT OSAKILPAILUN METRIX UUTISIIN! Osallistuminen kaikissa luokissa 10€/pelaaja, käteisellä ja tasarahalla.

Ratakartta ja erityishuomiot

10/05/22

 

-Radalla ei ole OB:ta eikä Mandoja, PAITSI KUNTOPOLKU JA SEN VÄYLÄLTÄ KATSOTTUNA ULOMPI PUOLI ON KAIKKIALLA OB.

-Väylän 18 oikealla puolella oleva suo/kosteikko on vapautusaluetta, jos kiekkosi päätyy vapautusalueelle, jatketaan siitä mistä kiekko on mennyt yli kosteikolle väylän puolelta. Vapautusalueelta saa ottaa metrin väylän puolelle. Ryhmät tulkitsevat itsenäisesti mistä kosteikko alkaa ja väylä loppuu. 

-Jos radalla on vetisiä kohtia tai lammikoita, lue seuraava sääntö ja hyödyntäkää sitä: 

"806.03 Tilapäinen haitta-alue (Casual Area)

A. Tilapäinen haitta-alue on tilapäinen vesi tai mikä tahansa kilpailunjohtajan erikseen ennen kierrosta tilapäiseksi haitta-alueeksi määrittämä alue. Tilapäinen vesi on mikä tahansa veden kerääntymä, joka on pelialueella (in-bounds) ja jota kilpailunjohtaja ei ole erikseen määrännyt pelattavaksi alueeksi.

B. Tilapäiseltä haitta-alueelta saa siirtää heittopaikan suoraan pelilinjalla väylämaalista pois päin ensimmäisen vapauttavaan paikkaan (ellei kilpailunjohtaja ole erikseen antanut lupaa siirtää heittopaikkaa vielä kauemmas).

806.04 Vapautusalue

A. Vapautusalue on mikä tahansa kilpailunjohtajan erikseen ennen kierrosta määrittämä alue, josta ei saa pelata, tai mikä tahansa pelialueella (IB) oleva alue, jonne ei saa lain mukaan mennä. Vapautusalue pelataan kuten OB-alue, mutta pelaajan tulokseen ei lisätä rangaistusheittoa."

Share

What would you like to share?