Login
  • Manual: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: PKA:n 10-vuotisjuhlakilpailu pelataan kesäkuussa Joensuussa ja Kontiolahdella! Avoimen luokan (MPO) kilpailu käydään kolmipäiväisenä (pe-su), muut luokat pelaavat tuttuun tapaan viikonloppuna (la-su). Tervetuloa Pohjois-Karjalaan pelaamaan!

Ratojen sääntöjä (+ A-lohkon lämmittelyä) koskevia tarkennuksia/huomioita

06/08/23

Tiedoksi muutama huomioitava asia koskien ratoja/lämmittelyä:

Utra

  • Nurmikentän väylillä #12 ja #13 voi tiimaton lisäksi heittää myös viereltä nurmelta maton oikealta puolen max n. 1,2 metrin päästä ("tiin levennys merkitty naruin/ruuvein").
  • Nurmikentän väylän #13 heti alussa oikealla pensaikossa on sininen rugbyseuran varustekontti. Ko. kontti on vapautusaluetta (raja kulkee kontin seinässä).

Lykynlampi

  • Blue #17 / Gold #15 -väylän mandoportti on uusittu maanantaina ja portin sivu-/takatuet ovat nyt selkeästi mandolinjan takana. Eli jos mennään sivutolpan väärältä puolen ja osutaan tukiin, niin kyseessä on aina mandomissi.
  • Blue #19 / Gold #17 -väylän mando on alkuperäisellä vuosien takaisella paikallaan eli lähempänä tiitä kuin viime vuonna. Tähystäkää koko ryhmä tarkasti, että miltä puolen mandoa kiekko menee - ratkaisut ryhmän enemmistöpäätöksellä.

Kontioranta

  • Väylälle #1 laitetaan perjantaina lippusiima erottamaan väylä P-paikasta ja kuten Caddy Bookissakin on jo aiemmin ilmoitettu, niin tätä ko. lippusiimaa käsitellään kilpailussa ”irrallisena haittana” (casual obstacle). Eli siimaa saa tarvittaessa siirtää tai madaltaa, mikäli se tulee mahdollisen tukipisteen tielle, mutta heiton jälkeen siima tulee palauttaa/kiristää takaisin paikoilleen. Ja tällä #1-väylällähän P-paikka on ihan normaalia pelialuetta (OB-raja kulkee asfalttitien reunassa).

Lämmittelyistä A-lohkoa koskien

  • Kontiorannassa on lauantaina luvallista lämmitellä P-paikalla, mutta #1-väylää pelaavaa ryhmää on väistettävä (eli ei heitetä lämmittelyheittoja silloin, kun ryhmä heittää avauksia/lähestymisiä). Lisäksi lippusiiman takana eli junaradan päässä hiekkakenttää on reilusti tilaa myös ja tätä aluetta saa käyttää lämmittelyheittelyyn vapaasti.
  • Lykynlammella ei ole (vielä) heittoverkkoa, joten sunnuntaina väylä Gold #18 on luvallinen lämmittelyalue (kaikki ryhmät ehtivät siinä hyvin lämmitellä ennen kuin päivän ensimmäinen ryhmä saapuu pelaamaan väylää). Ja toki pitää muistaa olla tarkkana lenkkeilijöiden/maastopyöräilijöiden varalta.
  • Lisäksi A-lohkon sunnuntain lähtöajat säädetään siten, että livelähetyksen vuoksi kärkikortin lähtöajaksi tulee klo 12:20 (ts. jos on poisjääntejä, niin ensimmäisen ryhmän aloitus voi mahdollisesti olla hieman klo 10 jälkeen).

Sponsors

Discraftstore.fi

Share

What would you like to share?