Login

05/20/23 09:25|Kontioranta & Paihola (Kontiolahti)|FINLAND


Caddy Book julkaistu

05/08/23

Vuoden 2023 kilpailun Caddy Book on nyt julkaistu maanantaina 8.5. ja löytyy tästä: Kevatta-Rannassa-III-CADDY-BOOK-v05052023.pdf (+ 15.5. täsmennys: Tolppien sijaan väylien #1, #2 ja #17 vasempana OB-rajana on uusitun soratien reuna.)


Ma 15.5. illasta alkaen on Paiholan PDGA-layout pelattavissa ja huomiona seuraavat:

i.) Toisin kuin Caddy Bookissa ja sääntötaulukossa ilmoitettiin niin:

  • Tolppien sijaan väylien #1, #2 ja #17 vasempana OB-rajana on uusitun soratien reuna.
  • Mikäli kiekko on "millinkin" väylän puolella vanhalla hiekalla/nurmella, niin se on silloin pelissä.

ii.) Ratakartasta poiketen väylän #8 mando on lähempänä tiitä, jotta näkyy paremmin ja DZ löytyy montusta vasemmalta.

  • Tällä väylällä pystyy griinille tähystämään tiin vasemmalta puolen n. 10 metrin päästä, että onko väylä vapaa ja mihin kiekot suunnilleen menevät.

iii.) Väylän #13 triplamandon ylärimana n. 3 metrin korkeudessa on oranssi naru ja se erottuu tiille, joka on tasan 10 m päässä.

  • Mikäli kiekko osuu naruun, niin ryhmä tuomaroitsee keskenään menikö kiekko narun ali vai yli (ylimenneet ovat mandorikkeitä).

Ja lisäksi Caddy Book -linkki löytyy myös INFO-sivulta (kohta 6) (+ Opas-kohdista) ja INFO-sivulle on myös laitettu tuloskirjanpito-ohjeetkin (PDGA Digital Scorecard siis käytössä, paperi vain varalla).

Huom! Tavoitteena on, että:

  • ​​​Paiholan PDGA-layout 2023 olisi pelattavissa koko kisaviikon maanantai-illasta 15.5. alkaen (16.5. tällä layoutilla myös viikkokisat).
  • Kontiorannan Tournament-layout pelattavissa 17.5. JokiLiigassa + pe 19.5. (harjoittelupäivä) + la 20.5. (kisapäivä). Vakioväyliä koskevat kaksi muutosta (#5 ja #11) pyritään tekemään viimeistään ma 15.5. aikana, jolloin sitten on aina kisojen ulkopuolella kauden 2023 Vakio-20 -layout pelattavissa.
  • Ratojen Metrix-layoutit (+ UDisc) myös julkaistaan myös sitä mukaa kuin ovat pelattavissa.

p.s. Lohkojako säädetään kuntoon heti kun ilmoittautuminen on loppunut (tällä hetkellä tilanne on, että kaikki ilmoittautuneet tulevat mahtumaan kilpailuun mukaan - jonosta kilpailuun nouseville tullaan lähettämään Metrix-viestiä viimeistään torstaina 11.5.).

Kevätterveisin,

Sammy, Heikki, Anssi, Andy / JLK

Sponsors

Share

What would you like to share?