Login

Väyläkuvaukset

08/19/23

Väyläkuvaukset, pelaajakokous.

  1. 143m par 3. Tii kontin takana. Kori kiinteän 1 kori. Lipputanko kierrettävä vasemmalta. Aukon vasen puu mando ja kierrettävä oikealta. Mandomissistä pelattava edellisestä heittopaikasta uudelleen rangaistuksen kera. Korin takana OB, normaali ob-sääntö. Jos heitto karkaa väylälle 2 tai puttialueen väylälle 26, varoita huonosta heitosta kuuluvasti huutamalla FORE. Jos puttialueen väylältä #26 siirtyy pelaajia kisakeskukseen, on heillä etuajo-oikeus.
  2. 101m par 3. Tii kiinteällä kakkosella puskan vieressä. Kori pitkä koripaikka. Korin takana kuntopolku OB.
  3. 91m par 3. Kiinteä kolmonen hieman pidennettynä.
  4. 149m par 4. Kiinteä nelonen vanhaan koripaikkaan. Korin edessä oleva puualue sekä oikealla oleva puska on OB, normaali ob-sääntö.
  5. 107m par 3. Tii väylän #24 tii. Kori suuren puun juurella puskan vieressä. Oikealla, vasemmalla ja korin takana OB, normaali ob-sääntö. Kori ei näy tiille. Varmista, että edellä kulkevat ovat päässeet seuraavalle tiille.
  6. 51m par 3. Tii vitosen rännin alussa. Kori on saaressa, joka on merkitty kepein ja narulla. Saaren ympärystö on Hazard alue. Jos kiekko päätyy hazardille, jatketaan peliä siitä mihin kiekko jäi yhden heiton rangaistuksella. Hazard alue koskee vain väylällä 6 pelattavia heittoja.
  7. 153m par 4. Tii on omenapuun lähistöllä. Kori on väylän 6 pitkä koripaikka. OB oikealla, vasemmalla ja korin takana, normaali ob-sääntö. Varo väylällä 8 greenillä pelaavia pelaajia. Varoita kuuluvasti vaarallisesta heitosta.
  8. 87m par 3. Kuolemanlaakson takatii. Kori on oikealla ylhäällä lehtipuun varjossa. Väylää ympäröi OB, normaali ob-sääntö.
  9. 57m par 3. Tii on Kuolemanlaakson pohjalla. Kori Powergripin korotettu kori. Väylää ympäröi OB, normaali ob-sääntö.
  10. 94m par 3. Kiinteä kasi sweet spottiin. Kori kelluu puiden välissä.
  11. 87m par 3. Pidennetty kiinteä #9. Kuntopolku OB, normaali ob-sääntö. SPOTTERIPAKKO. Spotteri tarkkailee heittoja ja ilmoittaa kun väylälle on turvallista heittää. Varokaa kuntopolun muita käyttäjiä.
  12. 126m par 4. Tii väylän #10 sweetspotissa. Kori kiinteän #12 kori. Ennen aukkoa mando joka kierrettävä oikealta. Mandomissistä pelattava edellisestä heittopaikasta uudelleen rangaistuksen kera. SPOTTERIPAKKO! Kun mandoa lähdetään kiertämään, on yhden pelaajan varmistettava, että greeni on vapaa ja kuntopolulla ei ole vaarassa olevia henkilöitä.
  13. 150m par 4. Tii kaukana kalliolla. Kori kiinteän #11 kori. Kun siirrytte tälle väylälle varmistakaa, että vastaan ei tule kiekkoja.
  14. 50m par 3. Tii kyykympin puolivälissä J. Martin koriin.
  15. 138m par 4. Tii kuntopolulla. Puiden välistä kiinteän #16 Ramirent koriin. Kuolemanlaakson greeni OB, normaali ob-sääntö.
  16. 77m par 3. Tii on kiinteä 15 tii. Kori on par vitosen taskussa oikealla. Varmista, että väylä on tyhjä sekä kukaan ei ole pelaamassa väylän #20 dropparilta. Varoita vaarallisesta heitosta.
  17. 97m par 3. Tii on kiinteän #17 greenillä, kori kiinteä #16 kori. Varo rolleriväylän #18 pelaajia. Korin takana kuntopolku OB, normaali ob-säätö.
  18. 118m par 3. Rolleriväylä. Kuntopolku oikealla OB, normaali ob-sääntö.
  19. 53m par 3. Tii kuntopolun vasemmalla puolella, kori todella vanhan #18 koripaikka.
  20. 250m par 5. Tii kalliolla. Kiinteä #19 UDisc koriin. Jos avaus OB on siirryttävä Dropzonelle, joka on kiinteän #19 teeboxi. Oikealla, vasemmalla ja korin takana OB, normaali ob-sääntö. Polulla vasemmalla siirtymä seuraavalle väylälle, väylä #5 suoraan tiiltä eteenpäin, varoita vaaarallisesta heitosta. Kalliolta poistuttaessa on huomioitava vaikea kulku.

KK: Longest Drive; pelialueen sisällä olevat avaukset huomioidaan. Lähimmäksi koria pelannut voittaa. Driven kohdalle siirrettävä Haribon kylttimainos ja kirjoitettava nimi listaan.

  1. 104m  par 3. Tii kiinteä #20. Kori on sijoitettu männyn oikealle puolelle hiekkatielle.
  2. 35m par 3. El Mulggu. Lyhyt mutta tiheä väylä. Tiille pääsee sillan kulmasta polkua pitkin. Reitti seuraavalle väylälle merkitty nauhoin. Kun siirrytte väylälle, varokaa kalliolta tulevia avauksia.
  3. 28m par 2. Tii kalliolla alamäkeen tuplamandon välistä kiinteän #21 koriin. Jos mando väärin on pelattava edellisestä heittopaikasta uudelleen yhden heiton rangaistuksella.
  4. 95m par 3. Kiinteä rappuväylä tuplamandolla. Jos mando väärin, on siirryttävä Dropparille joka sijaitsee mandojen välissä.
  5. 190m par 5. Tii on kiinteä #23 tii. Kori kiinteän #24 ylempi koripaikka. Oikella ja  korin takana OB, normaali ob-sääntö.
  6. 78m par 3. Rangen matolta puttialueen koriin. Kori pilkistää oksien välistä. Varokaa väylällä #1 pelaavia pelaajia. Kuntopolku vasemmalla OB. Jos avaus OB, on pelattava uudelleen edellisestä heittopaikasta yhden heiton rangaistuksella.

Puttikisa KK:

Kisakeskuksessa on HYZERFLEX puttikisa. Matkaa koriin 9m. Jokaisella on kolme puttia. Jos saa kaikki kolme puttia sisään pääsee suoraan sunnuntain finaaliin. Kahdella putilla pääsee karsimaan sunnuntain kierroksella finaalipaikasta. Sunnuntain    kierroksella vain 3 upottaneet pääsevät finaaliin. Pelaajat, jotka saavat 3 puttia sisään lähettävät kuvan TD:lle WattsApin kautta. Kuva otetaan korin vieressä ja kuvasta on löydyttävä pelaaja hymyineen. Kuvatekstissä on luettava pelaajan nimi.

 

  1. 157m par 5. Tii pulkkamäen polun alussa. Kori pulkkamäen kallion päällä. Lyhtypylvääseen matkaa reilu 80m.
  2. 78m par 3. Kalliolla on tuulista.
  3. 72m par 3. Taas tuulee. Kori puiden suojassa.
  4. 51m par 3. Niemisen mörri muunneltuna. Tiheää on. Kuntopolku OB. Mando oikealle. Jos mando väärin on heitettävä uudelleen edellisestä heittopaikasta yhden heiton rangaistuksen kera.

Sponsors

Intersport Skanssi
Powergrip
Haribo
Rakennuspalvelu J. Martti & Co Oy
Discmania
Arctic Animal
Ramirent
Stark
Turun Kaupunki
Hyzerflex

Share

What would you like to share?