Login
  • Show groups: click here
  • Comment: Pakollinen pelaajakokous 11.40 hiekkakentän kopin luona! / LUE INFOTEKSTI TARKASTI! / TD: Tuomas Korppi, p. 0504309652

Väyläkohtaiset säännöt

10/27/23

  1. Putteri only: Saat käyttää väylällä vain puttereita
  2. Worst shot: Ryhmän toinen pari valitsee jatkopaikan. Väylä on pelattu loppuun, kun molemmat saavat kiekon koriin samasta paikasta.
  3. Heitä avaus upsilla: Avausheiton tulee olla upsi
  4. In = out ja out = in: Normaalit OB-alueet ovat siis IB-aluetta ja päinvastoin. Mikäli heittosi päätyy saareen, jatko dropparilta. Droppari ei ole normaali droppari vaan väylälle on käyty merkkaamassa helpotettu droppari. Mikäli kiekko päätyy veteen, saa siitä tulla yhden metrin kuivalle maalle ilman rangaistusta.
  5. Pelaa väylä markkerilla, 10 metrin sisältä saa putata putterilla: Väylä pelataan käyttäen markkeria, kympin ringistä saa putata normaalisti.
  6. Aitapakko: Vähintään yhden parin valittavan heiton on pakko osua kentän vieressä olevaan aitaan.
  7. Bag swap: Ryhmän parit vaihtavat bägejä keskenään niin, että pari A heittää parin B kiekoilla ja pari B parin A kiekoilla. Mikäli ryhmässä on 3 paria, vaihtakaa bägejä niin, että kenelläkään ei ole oma tai oman parin bägi
  8. Fore only, putata saa normaalisti 20m sisältä: Väylä pelataan ainoastaan forella, 20m sisällä saa putata normaalisti omalla tyylillään.
  9. Pelaa koko väylä kiekko väärinpäin: Väylän kaikissa heitoissa kiekko tulee olla väärinpäin.
  10. Alternate shot: Parilla on käytössä vain yksi heitto, heitot vuorotellen.
  11. Heikomman käden avaus: Väylän avaus heitetään itselle heikommalla kädellä.
  12. Oman bägin nopein draiveri: Valitse bägistäsi nopein draiveri ja pelaa sillä koko väylä. Mikäli on useita saman nopeuden kiekkoja, saat itse valita niiden joukosta.
  13. Silmät kiinni/sidottuna avaus: Väylän avausheitto heitetään silmät kiinni.
  14. Vastajoukkueen pari päättää heittokiekot: Ryhmän toinen pari valitsee parin avausheiton kiekot. Mikäli ryhmässä on 3 paria, sopikaa niin ettei kukaan valitse itse kiekkojaan.
  15. Väylä tulee pelata YHDELLÄ kiekolla pelkästään, myös putti: Valitse bägistäsi yksi kiekko ja pelaa sillä koko väylä.

Share

What would you like to share?