Login

Kirjaaminen

05/01/24

KIRJAAMINEN

  • Kilpailussa käytetään moninkertaista tuloskirjanpitoa, jossa ryhmän jokaisen pelaajan tulee kirjata kaikkien samassa ryhmässä pelaavien tulokset jokaisen väylän jälkeen.

  • Yksi ryhmän pelaajista kirjaa Metrixiin ja muut PDGA Digital Scorecardiin PÄÄSYKOODI: avaus24

  • Mikäli pelaajalla ei ole mahdollisuutta kirjata tuloksia digitaaliselle alustalle, pelaajan tulee hakea paperikortti kisakeskuksesta.

  • Kierroksen jälkeen ryhmän tulee verrata ja varmistaa, että ryhmän pelaajien tuloskortit ovat yhtenevät.

  • Jokainen pelaaja on vastuussa omasta rivistään omassa tuloskortissaan.

  • Mikäli pelaaja ei palauta (sähköistä) tuloskorttiaan 30 minuutin kuluessa siitä, kun hänen ryhmänsä on päättänyt kierroksen, pelaajalle merkitään kaksi rangaistusheittoa (PDGA:n säännöt 808 F).

  • HUOM! Näin palautat sähköisen tuloskorttisi

    • Mikäli kirjasit Metrixiin, allekirjoita tuloksesi kierroksen jälkeen = palautettu tuloskortti.

    • Mikäli kirjasit PDGA Digital Scorecardiin, vahvista ryhmän tulokset kierroksen jälkeen ja palauta oma tuloskorttisi.

  • Kun ryhmä on tarkistanut tulokset, jokainen pelaaja allekirjoittaa oman tulosrivinsä Metrixissä (=virallinen allekirjoitus). Tämä toiminto lukitsee tulosrivin niin, ettei pelaaja itse tai kukaan muukaan pääse sitä muokkaamaan.

Ohjeet PDGA-liven pitämiseen:

  1. Kirjaudu puhelimen selaimella sisään osoitteessa pdga.com/score salasanalla avaus24.

  2. Valitse kirjaajaksi itsesi joko nimellä tai PDGA-numerolla.

  3. Valitse Keep Score ja kierros, jonka olette aloittamassa.

  4. Valitse lähtöväylä (Starting hole), lisää ryhmäsi pelaajat (Add-painike) ja aloita kierros (Begin play-painike). Pelaajia voi tämän jälkeen poistaa (Remove-painike) tai vaihtaa järjestystä (Order-painike).

  5. Syötä tämän jälkeen väyläkohtaiset tulokset joka väylän jälkeen.

  6. Kaikkien tulosten syötön jälkeen verratkaa tuloksia Metrixin tuloksiin ja lopuksi lähettäkää valmiit tuloskortit (Submit Scorecard-painike).

Englanninkielinen ohje ja videot PDGA-liven käyttämiseen: https://www.pdga.com/apps/tournament/score/help

Tuloksia voi syöttää myös puhelimeen ladattavalla PDGA Live-sovelluksella (suositellaan). Sovelluksesta löytyy suomenkielinen valikko ja sääntökirja.

Jokaisen kilpailijan tulee allekirjoittaa tuloksensa Metrixissä kierroksen päätteeksi ja tulosrivin tarkastamisen jälkeen. Ryhmä vertaa PDGA-liven tuloksia Metrixiin kirjattuihin tuloksiin. HUOM! Metrixin allekirjoitus on virallinen tuloskirjaus/allekirjoitus.

Mikäli kilpailijalla ei ole mahdollisuutta allekirjoittaa tulostaan itse, tulee hänen pyytää TD:tä kuittaamaan tuloksensa.

Tuloksen allekirjoittaminen tulkitaan tuloskortin palauttamiseksi. Allekirjoittamaton tulosrivi = palauttamaton tuloskortti.

Mikäli pelaaja ei halua/pysty käyttämään PDGA-liveä, tulee hänen täyttää paperinen tuloskortti ja palauttaa se kilpailukeskukseen kierroksen jälkeen. Tuloskortteja saatavissa kisakeskuksesta.

Share

What would you like to share?