Login

05/26/18 10:00|Muhos DiscGolfPark → Muhos Open 2018|FINLAND, Pohjois-Pohjanmaa, Muhos


1. kierrokset ryhmät julkaistu

05/23/18

Pietan Puoti

1. kierroksen ryhmät ja lähtöpaikat julkaistu

Ryhmät löytyvät Muhos Open 2018 Metrix sivuston yläosiosta valitsemalla "Näytä ryhmät". Voit avata ryhmät myös tästä linkistä: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard_groups&ID=615260

Ryhmät ovat rakennettu siten, että jokaisessa ryhmässä olisi 1-2 kilpailijaa, jotka ovat ilmoittaneet kykenevänsä tekemään tuloskirjauksen ryhmän osalta kierroksen aikana Metrixiin. Lisäksi ryhmiin on pyritty saamaan kilpailijoita eri sarjoista. Tulokset kirjataan Metrixin lisäksi perinteisellä kynä+paperi systeemillä, koska tämä vaaditaan säännöissä. Kynä+paperi on se virallinen tulospaperi, joten siellä täytyy olla lopputulos sekä merkinnät oikein. Ryhmän numero on ryhmän aloitus tee.

Muhos Open 2018 kisaan kova kysyntä

Viime päivien aikana on tullut lukuisa määrä yhteydenottoja, että pääsisikö kisaan vielä mukaan. Kisa on täynnä ja tätä kirjoitettaessa yhden pelaajan verran ylibuukattu. Eli meillä on täydet 4 hengen ryhmät sekä yksi 5 hengen ryhmä.

Peruutuksia kuitenkin aina tulee ja mikäli kisaan vielä vapautuisi paikkoja siitä tiedotetaan erikseen. Tällöin lienee tasapuolisuuden vuoksi parasta arpoa halukkaiden kesken mahdollinen kisapaikka.

Sponsors

Share

What would you like to share?