Login

05/26/18 10:00|Muhos DiscGolfPark → Muhos Open 2018|FINLAND, Pohjois-Pohjanmaa, Muhos


Muhos Open 2018 taputeltu

05/26/18

Moro,

Kiitokset

Suuri kiitos kaikille kilpailijoille, yhteistyökumppaneille, ministerille sekä kaikille mukana tavalla tai toisella olijoille. Ministerin sanoin: "Kilpailijat tekevät kilpailun, sillä ilman heitä ei kisoja olisi".

Kiitos Heikki Riekille Metrixiin liittyvästä avusta. Kiitos Kajsa Wicströmille avusta liittyen PDGA raportointiin (joka on vielä osittain kesken).

Kiitos Aku Pietikäiselle spotter roolista kisaväylällä #15. Kiitos Kallelle spotter roolista kisaväylällä #18.

Kiitos Facebook livelähetyksistä Jukka Kälkäjälle.

Kiitos kiekko- sekä korilahjoituksista, ne otettiin suurella ilolla vastaan kolmella eri Muhoksen koululla. Näin lajia viedään eteenpäin ruohonjuuritasolta. Koreja lahjoittivat aikaisemmin mainittujen lisäksi myös Winter Games rahasto eli myös käytännössä myös tämä lahjoitus tuli teiltä pelaajilta.

ATD Jari Härö ja Ratamestari Petri Honkanen tekivät todella pitkiä iltoja ennen kisaa varmistaakseen, että rata on hyvässä kunnossa. Kiitos.

Härö tutustui viimeistään nyt loppuihinkin paikallisiin yrityksiin hommatessaan yhteistyökumppaneita ja palkintoja kilpailijoille ;)

Itse kisasta

Useissa sarjoissa nähtiin tiukka taistelu ja päädyttiinkin sudareihin ja CTP ratkaisuihin. Nämä kuuluvat lajiin, vaikka aina toivoisi varsinkin pitkänmatkalaisten pääsevän pian kisan jälkeen kotimatkalle. Palkitsimme jokaisen sarjan 6 parhaiten menestynyttä, joten tämä venytti loppuratkaisuja ehkä tavallista enemmän. Järjestys oli lopputuloksiin kuitenkin saatava.

Avoimen sarjan voittaja Mikael Hyväri pommitti ensimmäisen kierrosen reilun tonnin ratingillä. Toisella kierroksella "Muhoksen keisari" Jari Härö pisti tonnin kehiin kirittäessään Hyväriä.

Eri sarjoissa nähtiin hienoja nousuja ja perinteisiä sulamisia. Mainitsemisen arvoinen on MA4 sarjassa pelanneen Tomi Tolosen 25 heiton parannus toisella kierroksella ensimmäiseen verrattuna!

Muhos Open 2018 PDGA-sivuilta löytyvät kisan alustavat tulokset ja ratingit: https://www.pdga.com/tour/event/36488

Kisan jälkeen

Rahapalkinnoille päässeille pelaajille lähetetään sähköpostia, jotta saadaan maksettua palkinnot tilille ja kerättyä tarvittavat tiedot seuralle verottajaa varten.

Muutamat lahjakortit sekä mitalit odottavat myös saajaansa. Heihin ollaan myös yhteydessä lähiaikoina.

Perjantain parikisojen palkintorahoista on myös osa vielä jakamatta, koska kaikki eivät olleet lauantain kisassa mukana.

Pelaajille yritetään saada myös sähköinen palautelomake aikaiseksi, jotta kisoja saadaan kehitettyä oikeaan suuntaan.

Paikan päällä näytti olevan SkyBlue Disc Golf reportteri Mika Ylisaukko-oja kameroineen, joten luvassa voi olla myös videomateriaalia kisasta.

Paikanpäällä oli myös toimittajia, joten lehteenkin lienee jotain tulossa.

Oulun frisbeegolfseuran Facebook ja Instagram tilille lienee tulossa kuvia kisasta, sillä Kajsan kamera kävi ahkerasti.

Muhoksen K-Raudassa on myytävänä ainakin yksi laadukas Makita akkuporakone, koska kukaan ei sitä tässä kisassa halunnut eli holaria heittänyt ;)

TD Jari-Pekka Teurajärvi / teurajarvi@hotmail.com / 0408073847

Sponsors

Share

What would you like to share?