Login
  • Manual: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Muista täyttää sähköinen ilmoituslomake!

Ratakartta on julkaistu

06/01/19

Ratakartta on nyt julkaistu. Se näyttää tältä. Ratakartan alta löydät TD:n näkemys väylistä ja jotain vinkkejä siihen, miten väyliä voisi kenties pelata. Pikkaralassa on pääsääntöisesti aika tiukat tiheikköjen reunastamia väyliä, mutta linjoja voi silti löytää yllättävän monia: etenkin jos käsi riittää heittää puiden yli.

Pikkaralassa nähdään!
- Kajsa

Väyläkuvaukset TD:n silmin

#1    Pikkaralan kiinteä avausväylä. Portin läpi oikeakätisen antsalla tai forella korille, kannattaa kuitenkin varoa vasemmalla sijaitsevaa OB:ta.

#2    Pikkaralan pro-radan 2. väylä. Avauksella on varottava vasemmalla olevaa OB:ta, joka ei ole kovin kaukana. Korille sen sijaan on pitempi matka, ja löytyy useita vaihtoehtoisia tapoja päästä perille: voi pelata vasemmalta montun kautta, tai pyrkiä pysyttelemään väylän oikealla reunalla, tasanteella.

#3     Saariväylä, joka pelataan kiinteän pro-radan 3. tiiltä ”talvikorille” pieneen alamäkeen. Peli jatkuu dropparilta, jos heitto ei osu saareen.

#4     Pikkaralan ama-radan 3. väylä. 112 metriä korille, saa suorittaa. Varo tiheikköä korin vasemmalla puolella.

#5    Pikkaralan molempien ratojen kiinteä 4. väylä. Kapea väylä joka kulkee kohti kummulla sijaitsevaa koria. Kannattaa pysyä väylällä koko matkan, etenkin korin läheisyydessä et halua päätyä vasemmalla olevaan rotkoon ja tiheikköön.

#6     Pikkaralan ratojen kiinteä 5. väylä. 107 metriä, loivasti alamäkeen – tältä väylältä sopii odottaa pirkkoa. Eikä toughilla seiftaaminenkaan ole kovin haastavaa, oikealla on kohtalaisesti tilaa matalan taimikon keskellä.

#7    Pikkaralan pro-radan 8. väylä. Tältä väylältä ei montaa pirkkoa nähdä, best shotilla kovat kädet voivat kuitenkin pyrkiä putille. Tough shotilla tärkein on – kuten aina – pysyä väylällä.

#8     Pikkaralan pro-radan 9. väylä. Nyt on aakeeta laakeeta, ainakin Pikkaralan mittapuulla. Pienet männyt alussa ja korin läheisyydessä tuovat kuitenkin omat haasteensa peliin.

#9    Pikkaralan ratojen 10. väylä. Kapea ja mutkikas. Fore-avauksesta voi olla hyötyä, tai sitten  vain suora heitto mutkaan. Tältä väylältä on mahdollista saada jopa eagle, ainakin jos nimi on Simon Lizotte… meille tavallisille kuolevaisille pirkkokin on hyvä.

#10     Pikkaralan ama-radan 11. väylä. 93 metriä mäntyjen välistä putille, edellisen väylän jälkeen tämä voi tuntua jopa helpolta.

#11    Pikkaralan pro-radan 12. väylä. Tämä on nyt radan se väylä, signature-väylä, jolta löydät myös Pikkaralan logosta löytyvän puun. Pitkä väylä, vasemmalla OB:ta, ja kapenee kohti koria. Tällä väylällä tullaan näkemään eroja parien välillä.

#12    Pikkaralan ratojen 13. väylä. Mukavan lyhyt hengähdys edellisen jälkeen, mutta tälläkin väylällä saa olla tarkkana - raffi on raffia.

#13     Pikkaralan ama-radan 14. väylä. OB:ta vasemmalla, kannattaa siis pysyä väylällä, ja sen lisäksi tietysti vältellä tiheikköjä.

#14     Pikkaralan ama-radan 15. väylä. Tuntuuko siltä, että loppua kohden väylät helpottuvat? Saatat olla oikeassa… Kartalla saatat nähdä OB:ta tällä väylällä, luonnossa se sijaitsee sen verran kaukana, ettei sen pitäisi tulla peliin edes epäonnistuneella heitolla.

#15    Uusi kisaväylä, jossa ”suorahko” tarkka heitto palkitaan pirkkoputilla. Kori sijaitsee pienen kummun reunalla, joten liian pitkä heitto voi päätyä ylämäkiputtiin. Tosin lyhyeksi jätetty heitto putataan sitten kohti tyhjyyttä.

#16    Pikkaralan ratojen 16. väylä lyhennettynä. Kori on tuotu metsän reunaan, joten väylä paitsi nopeutuu, myös helpottuu. 98 metriä korille, helppo par (tai jopa pirkko), ellei avaus karkaa liiaksi vasemmalle puiden sekaan. Kannattaa pysyä oikealla avoimella.

#17    Pikkaralan ratojen 17. väylä. Kori sijaitsee suoraan edessä, kummun päällä. Linjasi korille saat valita itse: hysseä, antsaa, forea, suoraa… holareita tulee?!

#18     Pikkaralan pro-radan 18. väylä. Tähän siivutusväylään on hyvä lopettaa. Mittaa väylällä on 155 metriä, mutta avointa on, joten korille on kovakätisimmillä mahdollisuus päästä avauksella.

Sponsors

Share

What would you like to share?