Login

Tapahtumailmoitus ja turvallisuussuunnitelma

08/14/20

Tapahtumailmoitus ja turvallisuussuunnitelma
 
Tapahtuma:
Joukkuefrisbeegolfin sm-kisat 2020. Osallistujina frisbeegolfseuroja edustavat nelihenkiset joukkueet. Joukkueita yhteensä mukana 36 kpl eli kilpailijoita kokonaisuudessaan 144 kpl.
 
Paikka ja aika:
Lohjalla 12-13.9. Pelipaikkoina toimivat Laakspohja DGC (Lehmijärventie 1, Lohja) ja Sammatin Frisbeegolf rata (Paikkarintie 86, Sammatti). 
 
Lauantaina 12.9  ja Sunnuntaina 13.9. Laakspohjan ja Sammatin radoilla pelataan Joukkuefrisbeegolfin SM-kisat. Finaalikierros videoidaan.
 
Yleisö:
Molemmilla radoilla yleisö pääsee seuraamaan kilpailua ratoja kiertäviltä ulkoilureiteiltä. Kummallekaan radalle ei ole aikomusta rakentaa/kuljettaa erillisiä katsomoita tms rakennelmia vaan yleisö ohjataan levittäymään tasaisesti alueelle Suomen hallituksen nykyiset Covid19 -määräykset huomioiden. Yleisöä myös ohjeistetaan olemaan tulematta paikalle, mikäli tuntee itsensä flunssaiseksi tai muutoin sairaaksi. Covid19 määräykset koskevat myös kilpailijoita.
 
 
 
Muut liikkujat:
Alue on pururatoja käyttävien ulkoilijoiden vapaassa käytössä esim.lenkkeilijät ja koiran ulkoiluttajat mikäli eivät häiritse kilpailua. Muiden urheilu-/liikuntatapahtumien järjestäminen alueella, marjanpoiminta pelialueilla tai muu kilpailua haittaava liikehdintä estetään tai ohjataan muualle.
 
Pysäköinti:
Laakspohjan frisbeegolfradan parkkipaikka suljetaan turvallisuussyistä viikonlopun ajaksi kokonaan. Autot ohjataan pysäköimään liikekeskukseen parkkialueelle sekä katsastusaseman parkkipaikalle. Sammatin osalta pysäköinti pyritään ohjaamaan läheisen kaupan sekä koulun parkkipaikoille.
 
Kisatoimisto ja WC:
 
Laakspohjassa kisatoimistona toimii Lohjan liitokiekkoilijoiden toimisto/kontti.
 
Alueelle toimitetaan sekä kilpailijoiden että yleisön käytössä olevia siirrettäviä wc-tiloja,  bajamajoja.
 
Ensiapu ja evakuointi:
Laakspohjan radalla ensiaputeltta sijaitsee nykyisen parkkipaikan alueella. Ensiavusta huolehtii siihen koulutetut vapaaehtoiset, joilla riittävä koulutus aiheeseen. Vähäistä yhtään vakavammat vammat/loukkaantumiset ohjataan hoidattamaan terveyskeskuksessa tai sairaalassa. Ensisijainen evakuointipaikka vakavan
tapaturman/sairaskohtauksen sattuessa on ensiapupisteellä ja toissijaisesti ambulanssi ohjataan suoraan potilaan luokse tai lähimpään turvalliseen paikkaan.
 
Sammatin radalla ensiapupiste sijaitsee radan parkkialueella. Ensisijainen evakuointipaikka vakavan tapaturman/sairaskohtauksen sattuessa on ensiapupisteellä ja toissijaisesti ambulanssi ohjataan suoraan potilaan luokse tai lähimpään turvalliseen paikkaan.
 
Kummallakin radalla mahdollisesti tapahtuvan, kaikkia kilpailijoita sekä yleisöä koskevan evakuoinnin tullessa kyseeseen (esim. iso maastopalo, vaaraa aiheuttava onnettomuus tms) ohjataan väki lähimpään turvalliseen paikkaan.
 
Muut asiat:
 
Laji on harrastajamääriltään viimevuosina kasvanut räjähdysmäisesti ja on nykyään yksi suurimmista liikunta-/urheilulajeista suomessa. Samassa suhteessa on kasvanut myös lajia seuraavan yleisön määrä. Tuleva kilpailu tuleekin saamaan siis huomattavan määrän huomiota lajia harrastavilta henkilöiltä. Finaalikierros videoidaan. Video on kaikkien nähtävissä myöhemmin internetin kautta, joten kilpailu ja sitä sponsoroivat paikalliset firmat saavat suunnattomasti näkyvyyttä.
 
Kilpailun ajan sekä Laakspohjan että Sammatin ratojen välittömässä läheisyydessä olevien palveluiden käyttäjien määrä kasvaa huomattavasti.
 
 
Lisätietoja antaa
 
Janne Toivonen
p.0407529667
Lohjan liitokiekkoilijat ry 
lohjan.liitokiekkoilijat@gmail.com
 
 

Share

What would you like to share?