Login

Pelimuotojen selitykset

08/17/20

Pelimuodot

 

Joukkueparigolf vuoroheitto huonommasta heitosta (Tough Alternative Shot)

 

Joukkue jaetaan kahteen pariin. Koko joukkue pelaa samassa ryhmässä toisen joukkueen kanssa.

 

Joukkueen ensimmäisen parin molemmat heittäjät heittävät avauksen, joista vastustaja valitsee huonomman jatkopaikaksi. Joukkuuen toisen parin heittäjät jatkavat valitusta paikasta. Seuraavalta lieltä heittää taas avannut pari ja väylää jatketaan vuorotellen kunnes väylä on pelattu loppuun. 

 

Pariton pari avaa jokaisen parittoman väylän (1,3,5,…,17) ja parillinen vastaavasti parilliset väylät.

 

Max2 paras heitto pareittain (Max2 Best Shot)

 

Parin molemmat pelaajat  avaavat ensimmäisellä väylällä. Tässä pelimuodossa saa käyttää korkeintaan kahdella peräkkäisellä väylällä saman pelaajan avausheittoa. Muita heittoja ei ole rajoitettu, eli molemmat saavat aina heittää jatkoheitot. Pari itse päättää kummalta lieltä jatkaa.

 

Parigolf pareittain vuoroheitoin (Modified Alternate Shot)

 

Pariton pelaaja avaa jokaisen parittoman väylän (1,3,5...) ja parillinen vastaavasti parilliset väylät (2,4,6...) Heittäjät vuorottelevat ja heittävät aina edellisen heittäjän heiton tuomasta heittopaikasta. Aloitusheiton jälkeen parin pelaajat heittävät vuorotellen,kunnes reikä on pelattu loppuun.

 

Joukkueparigolf paremmasta heitosta (Best Alternate Shot)

 

Pelataan parigolfia joukkueena, niin että käytössä on sekä pariton pari että parillinen pari. Kapteeni ilmoittaa parit ennen viimeistä kierrosta kilpailujohdolle. 

 

Pariton pari avaa jokaisen parittoman väylän (1,3,5,…,17) ja parillinen vastaavasti parilliset väylät. Avausheittojen jälkeen jatketaan paremmasta avauksesta ja nyt vuorossa on se pari, joka ei avannut väylää. Seuraavalta lieltä jatkaa taas avannut pari.

 

Pari vaihtuu joka kierrokselle. Eli pelaat kunkin pelimuodon aina joukkueesi eri pelaajan kanssa.

Share

What would you like to share?