Login
  • Manual: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: PDGA C-tier kilpailu Joroisissa, pelataan 2 kierrosta 1 päivän aikana Kanavan ja Kotkatharjun radoilla, Tervetuloa

Tervetuloa Kotkatharju Open -23 kilpailuun.

05/07/23

Kotkatharju Open-23 lähestyy, Tervetuloa pelaamaan!

Kilpailun pelajaat on vahvistettu ja villit kortit jaettu. Kilpailu pelataan näillä näkymin täysillä lohkoilla.  B-lohkon puolella kisaan voidaan ottaa vielä max.4 pelaajaa. Tilaa on naisten luokissa: FPO, FP50 ja FA3 sekä mixed MA3. Kyselyjä sähköpostilla: jou.friba@gmail.com.

Lämmin sää hellii tulevana viikkona ja kilpailuradat ehtinevät kuivahtaa hyvään pelikuntoon. Radat tarkastetaan loppuviikosta ja tehdään ratkaisu Kotkatharjun #12 ja #13 väylien koripaikoista. Joessa on vettä reilusti, ja jos olosuhteet vaativat, koripaikkoja siirretään kauemmas jokivarresta ja OB-rajaa tarkastetaan vesitilanteen mukaan. Tästä tiedotetaan erikseen.

Kilpailun kirjaamiskäytäntöä muutetaan kaksinkertaiseen sähköisen tuloskirjanpitoon. PDGA- livestä / PDGA-scorecardista on muutamien kisojen osalta TD:llä hyviä kokemuksia ja PDGA-scorecard otetaan toiseksi kirjaamisalustaksi Metrixin toimiessa virallisena tuloskorttina. Pelaajainfo päivitetään ennen kisaa em. ohjein ja asiasta tiedotetaan Metrix uutisissa. Paperinen tuloskortti pysyy varalla, ryhmien 1 mainitut ottavat paperiset kortit normaalin käytännön mukaan varalle infopisteiltä.

Kartanogolf tarjoaa kisapäivänä mahdollisuuden ruokailla golfklubilla. Lounaslista ja lounaan hinta julkaistaan Metrixin uutisissa lähempänä kisaa. Pyydämme ilmoittamaan halukkuudesta ruokailla golfklubilla kisa-aamun ilmoittautumisen yhteydessä.

Keskiviikkona 10.5 pelataan Kanavan radalla viikkokisat, jotka on hyvä mahdollisuus käydä ottamassa tuntumaa toiseen kisarataan. Ilmoittautuminen on auki Metrixissä.

Toivotaan viikonlopulle mukavan leppoisaa ja aurinkoista säätä sekä hyviä heittoja!

Muistakaa seurata kisan uutisia!

 

Terveisin,

Mikko Luostarinen
-TD-

Share

What would you like to share?