Login
  • Manual: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: PDGA C-tier kilpailu Joroisissa, pelataan 2 kierrosta 1 päivän aikana Kanavan ja Kotkatharjun radoilla, Tervetuloa

Tuloskirjanpito kilpailussa

05/11/23

Kilpailussa käytetään lähtökohtaisesti kaksinkertaista sähköistä tuloskirjanpitoa.

Kirjaamisalustoina toimivat:

  • Discgolfmetrix (virallinen tuloskirjanpito)
  • PDGA-live / digital scorecard (salasana: kotkis23)

(Paperinen tuloskortti on varalla, ryhmien ensimmäiseksi mainitut noutavat kortit pelattavan radan päivystyspisteeltä. Paperista korttia käytetään vain, jos ryhmä ei pysty pitämään PDGA-live scorecardia). 

Yksi pelaajista kirjaa tulokset Metrixiin ja yksi kirjaa tulokset PDGA-liveen scorecardille. 

Ryhmä sopii kirjaamisesta keskenään ennen kierroksen alkua!

Ohjeet PDGA-liven digital scorecardin pitämiseen:

  1. Kirjaudu puhelimen selaimella sisään osoitteessa pdga.com/score salasanalla kotkis23
  2. Valitse kirjaajaksi itsesi, joko nimellä tai PDGA-numerolla
  3. Valitse ”Keep Score” ja kierros, jonka olette aloittamassa
  4. Valitse lähtöväylä (Starting hole), lisää ryhmäsi pelaajat (Add-painikkeella) ja aloita kierros (Begin play-painikkeella). Pelaajia voi tämän jälkeen vielä poistaa (Remove-painike) tai vaihtaa järjestystä (Order-painike).
  5. Syötä väyläkohtaiset tulokset jokaisen väylän jälkeen + ja - painikkeilla, paina ”save & continue”.
  6. Kun kierros on valmis ja kaikki väylätulokset syötetty, verratkaa tuloksia Metrixin tuloksiin yhdessä ryhmän kesken. Kun tuloskortit on tarkastettu, lähetä digital scorecard Submit Scorecard-painikkella.
  7. Muistakaa allekirjoittaa tulokset Metrixissä. -> Myös PDGA-liven pitäjän tulee käydä allekirjoittamassa Metrix tuloskortti.

Englanninkielinen ohje ja videot PDGA-liven käyttämiseen: PDGA Digital Scorecard

Tuloksia voi syöttää myös puhelimeen sovelluskaupasta ladattavalla PDGA Live-sovelluksella (suositellaan). Sovelluksessa on suomenkielinen valikko saatavilla.

Jokaisen kilpailijan tulee allekirjoittaa tuloksensa Metrixissä kierroksen päätteeksi tulosrivin tarkastamisen jälkeen. Metrixin tulokset ja allekirjoitus ovat virallinen tuloskirjaus/allekirjoitus.

Mikäli kilpailijalla ei ole mahdollisuutta allekirjoittaa Metrixissä tulostaan itse, tulee hänen pyytää TD:tä allekirjoittamaan tuloksensa päivystyspisteellä.

Tuloksen allekirjoittaminen tulkitaan tuloskortin palauttamiseksi. Allekirjoittamaton tulosrivi = palauttamaton tuloskortti.

Mikäli ryhmä ei halua tai pysty käyttämään PDGA-live scorecardia, tulee sen täyttää paperinen tuloskortti ja palauttaa se kilpailukeskukseen kierroksen jälkeen. Tuloskortteja on saatavissa infopisteillä.

-TD –

Mikko Luostarinen p. 050 3559654

Share

What would you like to share?