Login
  • Manual: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: PDGA C-tier kilpailu Joroisissa, pelataan 2 kierrosta 1 päivän aikana Kanavan ja Kotkatharjun radoilla, Tervetuloa

Radalla huomioitavaksi ja oheispalkinnot

05/12/23

Ratatiedot
Kilpailussa pelataan pelaajaoppaan mukaiset Kanavan ja Kotkaharjun sininen vakiolayoutit ilman muutoksia. Kotkatharjun # 12 väylällä vesi on joessa edelleen korkealla, mutta OB- raja on kuivalla, väylälle on lisätty muutamia OB-tikkuja helpottamaan OB-linjan määritystä. nopean pelin etenemisen varmistamiseksi, kiekkoja ei tule jäädä "naaraamaan" sallittua aikaa pidemmäksi. Kiekkoja voi käydä onkimassa tauolla tai 2. kierroksen jälkeen.

Kotkatharjun #16 väylän alussa on oja jossa on vettä reilusti. Huomioitavaksi, että kaikki pelialueella oleva vesi jota ei ole merkitty OB-alueeksi, on tilapäistä vettä. Jos kiekko päätyy tilapäiseen veteen, siirrytään korilinjalla ensimmäiseen mahdolliseen pelattavaan paikkaan ilman rangaistusta. # 16 väylällä on myös pelaajaoppaan mukaiset mahdollisuudet pelin jatkamiseen OB-alueelle päätyneen heiton jälkeen. #16 väylällä voi pelin avata myös merkityltä DropZonelta +2 lisäheitolla.

Kotkatharjulla esiintyy vuodenajalle tyypillisesti runsaasti hiekkamaahan pesiviä "pörriäisiä" joita on erityisesti #18 väylän alueella triplamandon jälkeen. "pörriäiset" eivät ole vihamielisiä, eikä TD:n tiedossa ole, että kyseinen laji olisi mitenkään pistävää sorttia, mutta varovaisuutta kannattaa noudattaa.

Oheispalkinnot
Osuuskauppa PeeÄssän Prisma Varkaus tarjoaa kattavasta kiekkovalikoimastaan kilpailun arpajais- ja oheispalkinnot!  Arvomme huomisen aikana osallistujien kesken Prisma Varkauden lahjoittamia kiekkoja sekä palkitsemme kilpailujohdon lahjomattoman raadin huomionosoituksella  1.kierroksen "sankariteon", joka voi olla melkein mitä tahansa, "lumiukosta" holariin tai parhaaseen kierrostulokseen.

Huomenna nähdään!

Share

What would you like to share?