Login


SEKAPARIFRISBEEGOLFIN SM 2020 -  FINNISH NATIONAL MIXED DOUBLES | PDGA XC-TIER | 4. - 5.7.2020 | JOENSUU & KONTIOLAHTI, FINLAND


KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT ERITYISJÄRJESTELYT/-OHJEET

- Osallistuessaan kilpailuun pelaaja sitoutuu noudattamaan seuraavaa ohjeistusta sekä antaa automaattisesti vastuuvapauden kisajärjestäjälle (Joen Liitokiekko ry) koronatapauksiin liittyen (päivitetty versio 29.6.): Sekaparifrisbeegolfin-SM-COVID19-ohjeet-pelaajille-v29062020.pdf

- Huomaathan myös, että Caddy Bookin julkaisun (25.6.) jälkeen tulleita koronaohjemuutoksia ei ylläpidetä erikseen Caddy Bookiin, vaan ajantaisimmat COVID19-ohjeet löydät aina tästä Metrix INFO-sivun yläreunan osiosta.

- Vesipisteiden sijainnit ja niiden käyttöohjeet löytyvät tämän INFO-sivun kohdan 9.4 lopusta.

- Suomen Frisbeegolfliiton (SFL) kaikki koronavirusinfo löytyy kootusti täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

- SFL:n julistemuotoinen ohjeistus hygieeniseen toimintaan kilpailupaikalla (tulee löytymään myös ratojen ilmoitustauluilta): https://frisbeegolfliitto.fi//wp-content/uploads/2020/05/SFL_julistepohja-kisapaikalle-A4.pdf

- Em. ohjeita tullaan päivittämään tarvittaessa. JLK seuraa ja noudattaa kaikessa toiminnassaan SFL:n seuroille tiedottamia ohjeita.


1.) YLEISINFO

 

- Suomen Frisbeegolfliiton (SFL) vuoden 2020 sekaparifrisbeegolfin Suomen mestaruuksista pelataan 4.-5.7.2020 Joensuussa ja Kontiolahdella ja kilpailun järjestelyistä vastaa Joen Liitokiekko (JLK):

 • Kaikki parit pelaavat kilpailussa kolme kilpailukierrosta parigolfin eri pelimuodoilla.
 • Lauantaina pelataan kaksi kierrosta kahdessa eri lohkossa yhteislähdöin kahdella eri radalla (Lykynlampi ja Kontioranta) ja sunnuntaina kolmas kierros pelataan väliaikalähdöllä Lykynlammella.

- Kilpailuissa noudataan PDGA:n sääntöjä ja kilpailuopasta sekä SFL:n ko. SM-kilpailua koskevia ohjeistuksia.

- Vaatimukset kilpailijoille:

 • Voimassa oleva SFL:n kilpailulisenssi
 • Suomen kansalainen tai vakituisesti Suomessa asuva (jälkimmäisessä tapauksessa pelaajan tulee lähettää hakemus SFL:lle asian todentamiseksi, kts. SFL:n yhteyshenkilö tämän INFO-sivun kohdasta 8) (tarkastetaan ilmoittautumisen päätyttyä)
 • Voimassa oleva PDGA:n sääntökoe (PDGA Certified Rules Official Exam) kilpailun alusta loppuun (pelaajat vastaavat itse kokeistaan, järjestäjä muistuttaa uupuvista kokeista n. kaksi viikkoa ennen kilpailua --> muistutus lähetetty kuudelle pelaajalle 18.6.2020)
 • Kilpailuparin muodostavat nais- ja miespelaaja ja lisäksi osassa kilpailuluokista on rajoituksia (kts. tämän INFO-sivun kohta 2)

- Kilpailuun otetaan parin pelaajien yhteenlasketun PDGA-ratingin (12.5.2020 -päivitys) mukaisessa järjestyksessä mukaan maksimissaan 56 paria huomioiden kilpailuluokkakohtaiset kiintiöt - ilmoittautuminen alkaa perjantaina 15.5.2020 klo 20:00 Metrixissä (kts. tämän INFO-sivun kohta 4).

- Yksityiskohtaisemmat tiedot kilpailusta löytyvät tämän INFO-sivun eri kohdista ja kilpailu-uutisia julkaistaan sekä Metrixissä että kilpailun Facebook-sivulla.

- Linkkejä:


2.) KILPAILULUOKAT JA LOHKOJAKO

 

Huom! Päivitys 25.6.: Oheinen lohkojako on nyt virallinen, ei muutosta alustavaan.

Huom! Luokkien kiintiöpaikkoja säädetään tarvittaessa SFL:n päätöksellä ilmoittautumisen loputtua, mikäli joihinkin luokkiin jää vapaita paikkoja ja toisissa on jonoa.

Lohko A (Lauantaina 1. kierros Lykynlammella ja 2. kierros Kontiorannassa) / Lohkokiintiö: max 28 paria

MPO (Pro Open) / Kiintiö: 28 paria

Lohko B (Lauantaina 1. kierros Kontiorannassa ja 2. kierros Lykynlammella) / Lohkokiintiö: max 28 paria

MP40 (Pro Master 40+, vuonna 1980 ja aiemmin syntyneet) / Kiintiö: 16 paria

MP50 (Pro Master 50+, vuonna 1970 ja aiemmin syntyneet) / Kiintiö: 8 paria

MJ18 (Junior ≤18, vuonna 2002 ja myöhemmin syntyneet, pelaajastatus = amatööri) / Kiintiö: 4 paria


3.) PALKINNOT

 

- Kunkin kilpailuluokan voittanut pari on sekaparifrisbeegolfin Suomen mestari 2020 ja jokaisen luokan top-3 palkitaan pokaalein (kullekin pelaajalle henkilökohtainen pokaali).

- Kisan PRO-luokissa maksetaan palkintoina 60 % osallistumismaksuista PDGA Europen top-20 % -payouttaulukon mukaisesti.

- Junioriluokassa palkinnot ovat em. kaavan mukaisesti lahjakortteja InnovaStoreen.

- Kilpailun alustava payout (per pari- & per pelaaja -luvut ilmoitetaan) julkaistaan lopullisen pelaajamäärän varmistuttua tämän INFO-sivun kohdassa 9.5.

- Tarvittaessa jokaisessa luokassa Suomen mestaruus ratkaistaan Sudden Death -pelissä (SD), jota pelataan niin kauan kunnes ratkaisu on saatu. SD:n pelimuoto on Alternate Shot ja se pelataan muutoin samoin säännöin kuin SFL:n Pro Tourilla. SD-väylät ilmoitetaan Caddy Bookissa, joka julkaistaan viimeistään kuukausi ennen kilpailua.

- Hopea- ja pronssisijojen tasatuloksien tapauksessa SD:tä ei pelata, vaan sijoitus sekä palkintosummat jaetaan tasasijalle sijoittuneiden parien kesken (tarvittaessa järjestäjä myös tilaa lisää pokaaleita ja postittaa ne palkituille pareille kilpailun jälkeen).


4.) ILMOITTAUTUMINEN

 

Kilpailun ilmoittautuminen tapahtuu seuraavan vaiheistuksen ja aikataulun mukaisessa järjestyksessä (kts. vaatimukset kilpailijoille tämän INFO-sivun kohdista 1 ja 2).

Nro Vaihe Ajalla Ohjeet
1 Ilmoittautuminen Metrixissä Pe 15.5.2020 klo 20:00 - Su 31.5.2020 klo 23:59
 • Jokaisen pelaajan tulee ilmoittautua kilpailuun erikseen tällä Metrixin ilmoittautumissivulla.
 • Kirjoita rekisteröitymislomakkeelle parisi nimi muodossa: Etunimi Sukunimi
 • Järjestäjä päivittää ilmoittautumistilannetta vähintään kerran viikossa Metrixin uutisiin tiedoksi.
 • Lisäksi lomakkeella kysytään alustavasti kiinnostuksesta lauantain lounaaseen ja iltaohjelmaan sekä kuljetuksista ja sääntökokeesta - täytäthän kaikki kohdat huolellisesti - kiitos!
2 Parit lisätään kilpailuun ja jonotuslista muodostetaan Ma-Ti 1.-2.6.2020
 • Ilmoittautumisen päätyttyä järjestäjä lisää parit virallisesti Metrix-kilpailuun parin pelaajien yhteenlasketun PDGA-ratingin (12.5.2020-päivitys) mukaisessa järjestyksessä.
 • Kiintiöiden hienosäätö SFL:n päätöksellä mahdollista (jos osassa luokissa vapaita paikkoja ja osassa jonoa).
 • Virallinen jonotuslista muodostetaan.

---

 • Ensimmäisen ilmoittautumisvaiheen lopullinen ilmoittautumistilanne löytyy nyt tästä tiedostosta (pdf).
 • Kaikki ilmoittautuneet 51 paria ovat mukana kilpailussa, joten erillistä jonotuslistaa ei muodosteta.
 • Järjestävä seura lisää parit tähän Metrix-kilpailuun näkyville viikon 23 aikana >> Tehty 6.6. illalla.
 • Jälki-ilmoittautuminen on SFL:n päätöksellä mahdollista MPO-luokan neljälle vapaalle kiintiöpaikalle (kts. kohta 5) sekä MPO-luokan mahdollisille peruutuspaikoille jälki-ilmoittautumisajan puitteissa.
3 Osallistumismaksut Ke-Ti 3.-9.6.2020
 • Kaikille kilpailuun päässeille pelaajille lähetetään sähköposti ilmoittautumisen päätyttyä ja maksuvaihe käynnistyy

---

 • Maksuohjeet lähetetty Metrixin kautta kaikille kilpailupaikan 1. vaiheessa saaneille 2.6. klo n. 12:11.
4 Maksujen tarkistus / Jonosta nousut Ke 10.6.2020
 • Osallistumismaksun tulee näkyä JLK:n tilillä viimeistään ke 10.6.2020 - huomioithan mahdolliset pankkiviiveet, kiitos!
 • Kts. maksuohjeet tämän INFO-sivun kohdasta 5.
 • Tarkastuksen jälkeen maksamattomat parit poistetaan kilpailusta ja pareja nousee jonosta kilpailuun mukaan.
5 Jälki-ilmoittautumisvaihe Ke 17.6.
 • Vapaat MPO-luokan kiintiöpaikat (6 kpl, tilanne 15.6.) >> SFL:n päätöksellä jälki-ilmoittautumiset TD:lle sähköpostitse (saku.lindroos@telemail.fi) viimeistään keskiviikkoon 17.6. mennessä. Ilmoita parin molempien pelaajien nimet, PDGA-numerot sekä seurat ja odota lisätietoja. Huom! Jälki-ilmoittautumisvaiheessa paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä - ratingilla ei ole merkitystä. --> Jälki-ilmoittautuminen on päättynyt.
 • Jälki-ilmoittautudeiden parien osallistumismaksun tulee näkyä JLK:n tilillä viimeistään ti 23.6.2020 - huomioithan mahdolliset pankkiviiveet, kiitos!
 • Kts. maksuohjeet tämän INFO-sivun kohdasta 5.
 • Tarkastuksen jälkeen maksamattomat parit poistetaan kilpailusta ja pareja nousee jonosta kilpailuun mukaan. Mikäli jonoa ei ole, niin ilmoittautuminen julistetaan päättyneeksi.

 


5.) OSALLISTUMISMAKSU

 

Huom! Osallistumismaksu maksetaan vasta siinä vaiheessa kun paikka kilpailussa on varmistunut. Kaikille kilpailuun päässeille pelaajille lähetetään sähköposti ilmoittautumisen päätyttyä ja näin toimitaan myös mikäli jonosta nousee myöhemmässä vaiheessa lisää pareja kilpailuun.

- Osallistumismaksu on kaikissa luokissa 60 Eur/pari.

- Maksu tulee suorittaa Joen Liitokiekko ry:n tilille FI81 5770 0520 1473 04 käyttäen viitenumeroa 3010 (viestikenttä jätetään tyhjäksi).

- Toinen parin pelaajista maksaa osallistumismaksun kokonaisuudessaan tai jos maksajana on joku muu kuin kumpikaan parin pelaajista (esim. seura), laitathan tämän erikseen tiedoksi sähköpostilla JLK:n rahastonhoitajalle osoitteeseen: anssi@ana-sport.com

- Maksun tulee näkyä Joen Liitokiekon tilillä aina ilmoitettuna tarkastuspäivänä (kts. tämän INFO-sivun kohta 4), jonka jälkeen maksamattomat parit poistetaan kilpailusta ja pareja nousee jonosta kilpailuun mukaan. Huomioithan myös maksujen mahdolliset pankkiviiveet - kiitos!


6.) AIKATAULU

 

Huom! Päivitys 25.6.: Oheinen aikataulu ja lohkojako on nyt virallinen. Ei muutosta alustavaan lohkojakoon, mutta aikataulussa lauantain osalta huomioitiin erityisesti Tough Shot -kierroksen pidempi kesto. Kisapäivä alkaa ja päättyy kuitenkin molemmilla lohkoilla samaan aikaan ja kierrosten välissä on samanmittainen tauko. Sunnuntaina noudatetaan tarkasti SFL:n koronaohjeistusta ja lähtöväli on 15 min.

 

Lohko A: MPO (La: 1. kierros Lykynlammella & 2. kierros Kontiorannassa | Su: 3. kierros Lykynlammella)

Lohko B: MP40, MP50, MJ18 (La: 1. kierros Kontiorannassa & 2. kierros Lykynlammella | Su: 3. kierros Lykynlammella)

 

Perjantai

Koko päivä         Yleinen harjoittelupäivä, molemmat radat kilpailukunnossa ja varattuja vain kilpailijoille

14:00 – 18:00      Lykynlammen TD:n päivystypiste auki ulkoilumajan eteiskatoksessa ja kisamarkkereiden jako (markkereita jaetaan myös lauantaiaamun ilmoittautumisen yhteydessä)

 

Lauantai

7:30 –                  TD:n päivystyspisteet aukeavat

7:30 – 8:15           Ilmoittautumisen vahvistaminen (Lykynlammen päivystyspiste ulkoilumajan eteiskatoksessa ja Kontiorannan päivystyspiste radan P-paikan teltalla)

Ei pelaajakokousta, ilmoittautumispisteellä voi esittää TD:lle kysymyksiä, jonka jälkeen siirrytään omatoimisesti aloitusväylälle, jota suositellaan myös lämmittelypaikaksi.

9:00 – n. 12:00    1. kierros - Lohko A: Lykynlampi (Best Shot)

9:00 – n. 13:00    1. kierros - Lohko B: Kontioranta (Tough Shot)

Lohko A:n eväs- ja siirtymistauko alkaen n. klo 12:00 - toinen kierros Kontiorannassa alkaa klo 14:00

Lohko B:n eväs- ja siirtymistauko alkaen n. klo 13:00 - toinen kierros Lykynlammella alkaa klo 15:00

Ei pelaajakokousta, jokainen pari hakee tuloskortin päivystyspisteeltä ja samalla voi esittää TD:lle kysymyksiä, jonka jälkeen siirrytään omatoimisesti aloitusväylälle, jota suositellaan myös lämmittelypaikaksi.

Huom! Alkaa 14:30! 14:30 – n. 18:30    2. kierros - Lohko A: Kontioranta (Tough Shot)

15:00 – n. 18:00    2. kierros - Lohko B: Lykynlampi (Best Shot)

 

Sunnuntai

7:30  –                 TD:n päivystyspiste Lykynlammen ulkoilumajan eteiskatoksella aukeaa

8:00  –                 3. kierros Lykynlammella väliaikalähdöin 15 min lähtövälillä (Alternate Shot)

> Jokaisen parin on ilmoittauduttava päivystyspisteellä 20 min ennen lähtöaikaa. Parille mukaan myös tuloskortti.

Kukin ryhmä saa siirtyä väylän #1 lähtöpaikalle vasta 10 min ennen omaa lähtöaikaansa eli sen jälkeen kun edellinen ryhmä on jo väylällä. Radan puttikoreilla ja parkkipaikalla on vältettävä kokoontumisia ja noudatettava turvavälejä.

> Alustava lähtöjärjestys luokittain: Sunnuntain-alustava-lahtojarjestys-Sekapari-SM-2020.pdf

> Virallinen sunnuntain aikataulu ja ryhmät julkaistaan lauantai-iltana 4.7. Disc Golf Metrixissä.

xx:xx                  Palkintojenjako: Jokaiselle luokalle (top-3 pokaalit) erikseen ulkotiloissa, jolloin pelaajat voivat olla yleisönä turvavälit huomioiden, TD:n päivystyspisteellä välittömästi finaalikierroksen päätyttyä, kun tulokset on tarkistettu ko. kilpailuluokalta ja mahdolliset SD:t pelattu ko. kilpailuluokan osalta.


7.) CADDY BOOK

 

- Virallinen kilpailun Caddy Book (sis. säännöt, ratakartat ja väyläopasteet): Sekaparifrisbeegolfin-SM-2020-CADDY-BOOK-v25062020.pdf

- Huomaathan, että 29.6. tehtyjä koronaohjepäivityksiä ei ole ylläpidetty erikseen Caddy Bookiin, vaan ajantaisimmat COVID19-ohjeet löydät aina tämän Metrix INFO-sivun yläreunasta.

- Kisaratojen kartat ja väyläopasteet löytyvät myös Joen Liitokiekon www-sivuilta:

- Pelimuodot kierroksittain ovat seuraavat:

 • Lauantaina Lykynlammen kierrokset >> Best Shot (Paras heitto)
 • Lauantaina Kontiorannan kierrokset >> Tough Shot (Vaikea heitto)
 • Sunnuntain finaalikierros Lykynlammella >> Alternate Shot (Vuoroheitto) (Ja tämä pelimuoto on käytössä myös mahdollisissa Sudden Death -peleissä.)

8.) YHTEYSTIEDOT

 

TD Saku Lindroos / p. 044 990 43 30 / saku.lindroos@telemail.fi (La-Su: Lykynlampi)

Apu-TD: Esa Ojalammi / p. 045 323 64 46 / esa.ojalammi@gmail.com (La: Kontioranta / Su: Lykynlampi)

Apu-TD Antti Ylönen / p. 050 307 58 71 / andy.ylonen@gmail.com (La-Su: Lykynlampi)

Apu-TD Pasi Piironen / p. 050 531 89 22 / ppiironen@gmail.com (La: Kontioranta / Su: Lykynlampi)

Virallinen toimitsija: Juho Ahveninen / p. 050 531 38 03 / juho.ahveninen@gmail.com (La: Kontioranta / Su: Lykynlampi)

Ensiapuvastaavat: Antti Ylönen (La-Su: Lykynlampi) ja Pasi Piironen (La: Kontioranta / Su: Lykynlampi)

SFL:n yhteyshenkilö: Petri Anttiroiko / petri.anttiroiko@frisbeegolfliitto.fi

JLK:n hallituksen edustaja kisaorganisaatiossa: Sammy Pylkki / p. 040 029 36 58 / sammy.pylkki@gmail.com


9.) MUU INFORMAATIO

 

9.1) MAJOITUSTARJOUKSET

 

Virallisina kilpailuhotelleina toimivat GreenStar ja Lietsu - molemmat sijaitsevat kätevästi aivan Joensuun ydinkeskustassa - kannattaa tutustua tarjouksiin! Uutena kisatarjoushotellina listalle on 5.6. lisätty myös keskustassa sijaitseva Original Sokos Hotel Vaakuna!


Hotelli: Original Sokos Hotel Vaakuna

 • Ajankohta: 2.-5.7.2020
 • Kiintiö: 25 x standardhuone
 • Hinnat:
  • 1 hh standard: 79 €/huone/vrk
  • 2 hh standard: 89 €/huone/vrk
  • Lisävuode: 25 €
 • Huonehinnat sisältävät iltasaunan sekä porealtaankäytön ja aamiaisen.
 • Huonekiintiö on varattavissa tunnuksella BFRISBEE nettisivujemme kautta www.sokoshotels.fi sekä puhelimitse myyntipalvelusta p. 0201234 660 (arkisin klo 8-16) sekä Vaakunan vastaanotosta p. 010 782 3100 (avoinna 24h), sähköpostitse: vaakuna.joensuu@sokoshotels.fi 
 • Huonehinnat ja majoituskiintiö on voimassa niin kauan kun hotellissa on tilaa. Mikäli joku osallistujista on jo ehtinyt varata huoneen Vaakunasta, voimme siirtää heidän majoitusvarauksensa tähän kiintiöön ja he saavat myös käyttöönsä tarjoushinnat.
 • Vaakunan hotelliasukkaiden parkkipaikka sijaitsee Sokoksen parkkihallissa. Parkin hinta on 11 €/vrk, työmatkustuskortti S-Cardilla 9 €/vrk. Parkkimaksu maksetaan Vaakunan vastaanottoon.

Huom! GreenStar on kesäkuussa kiinni - ilmoitamme tilanteesta heinäkuun osalta heti kun saamme lisätietoja.

GreenStar-kilpailutarjous:

 • 25 huoneen kiintiö ajalle 2.-5.7.2020 - kiintiö on voimassa 5.6. asti, jonka jälkeen huoneet vapautuvat muuhun myyntiin.
 • Huonehinta: 62 Eur/vrk (samaan kiinteään hintaan voi majoittua 1-3 hlöä)
 • Aamupala: 9 Eur/hlö (4,50 Eur/4-13-vuotias, alle 4-vuotiaat veloituksetta)
 • Esimerkkihinnat sisältäen aamiaisen:
  • Yhden hengen huone: 71 Eur/vrk
  • Kahden hengen huone: 80 Eur/vrk
  • Kolmen hengen huone: 89 Eur/vrk
 • Pysäköinti: 8 Eur/auto/vrk
 • Varaukset 5.6. mennessä suoraan hotellista viitteellä "Sekaparifrisbeegolfin SM-kisat" (+ päivämäärät) sähköpostilla joensuu@greenstar.fi tai puhelimitse vastaanottomme aukioloaikoina numerosta: 010 4239 390

Lietsu-kilpailutarjous:

 • 10 huoneen kiintiö ajalle 2.-5.7.2020 - kiintiö on voimassa 5.6. asti, jonka jälkeen varaukset samoilla ehdoilla mikäli tilaa on. 
 • Majoittuminen Lietsun uniikeissa karjalaishenkisissä huoneistoissa hintaan:
  • 108 Eur/yö huoneisto yhdelle
  • 128 Eur/yö huoneisto kahdelle
  • Hinnat sisältävät karjalaisen aamiaisen noutopöydästä
 • Majoituksen hintaan kuuluu:
  • Maksuton pysäköinti (tällä hetkellä Toriparkissa, kesällä jo toivottavasti omalla parkkipaikallamme hotellin vieressä).
  • Yksi maksuton saunavuoro viipymän aikana sekä alakerran kuntosalin käyttö saatavuuden mukaan.
 • Kaikissa huoneistoissamme on ilmastointi, hyvin varusteltu keittiö kodinkoneineen ja astioineen sekä kylpyhuoneessa pyykinpesukone.
 • Mahdollisuus myös varata pelkkä huoneisto ilman aamiaista (- 8 Eur/hlö)
 • Iltapala huoneistoon lisäpalveluna hintaan 8 Eur/hlö
 • Lisävuoteemme ovat tarkoitettu pääosin lapsimatkustajille (ns. juniorisänkyjä), mutta erillisestä pyynnöstä lisävuode aikuiselle hintaan 40 Eur/yö + aamiainen 8 Eur
 • Varaukset 5.6. mennessä suoraan hotellista viitteellä ”Liitokiekko” (+ päivämäärät) sähköpostilla info@lietsuhotel.fi tai puhelimitse vastaanottomme aukioloaikoina numerosta: 044 7520 500

9.2) RUOKAILU JA KISAKAHVIO

 

 • Koronatilanteesta johtuen erillistä ruokailua/kahviota ei valitettavasti voida järjestää.
 • Suosittelemme kaikkia pelaajia varustautumaan kilpailupäiviin riittävällä määrällä omia eväitä ja etenkin riittävällä määrällä juomavettä.
 • Lähialueilta löytyy onneksi paljon tarjontaa huoltoasemien ja kauppojen osalta – esim. kaikki PKO:n myymälät ja palvelut löytyvät tältä sivulta.

KISA-ALENNUS - SUBWAY, Pilkko, Joensuu

Kilpailuviikonloppuna (4.-5.7.) Joensuun Pilkossa (Linjatie 2) sijaitseva Subway -ravintola tarjoaa kilpailijoille ruokailumahdollisuutta edulliseen kisahintaan. Alennuksen saa kisamarkkeria kassalla näyttämällä.

Aterian sisältö:

- 30cm subi (vaihtoehdot: kana, kinkku, kalkkuna, vege tai American Steakhouse)
- 0,4 L hanajuoma
- donitsipallo

>> Kisahinta: 9,00 Eur


9.3) HARJOITTELU

 

Kilpailuradat on varattu vain SM-kilpailuun osallistuvien pelaajien harjoittelua varten seuraavasti:

 • Lykynlampi: ma 29.6. - pe 3.7.
 • Kontioranta: ke 1.7. - pe 3.7.
 • Alkuviikosta (ma-to) radoilla voi olla käynnissä väylien viimeistelyyn/tarkistuksiin liittyvää toimintaa - noudatathan tällöin erityistä varovaisuutta - kiitos!
 • Perjantaina molemmat kisaradat ovat kilpailukunnossa ja vain harjoittelukäytössä.

Lämmittelyalueet:

 • Lykynlampi: Hiihtostadionin/ulkoilumajan nurkalta löytyy puttikorit.
 • Kontioranta: #1-väylän viereisen hiekkakentän laidalta löytyy kaksi puttikoria ja lämmittelyalueena toimii hiekkakenttä (heittosuunta puttikoreilta ja parkkipaikalta poispäin).
 • Huom! Kontiorannassa autojen pysäköinti AH-stadionille johtavan tien puoleiselle laidalle hiekkakenttää – EI puttikoreille/ykkösväylälle.
 • Muistathan, että radalla harjoittelu on kiellettyä kierrosten ollessa käynnissä ja sunnuntaina kierros käynnistyy klo 8:00.
 • Lauantai: Suosittelemme ennen kierrosta tapahtuvaa lämmittelyä tehtäväksi aloitusväylällä.
 • Sunnuntai: Lämmittelytilat Lykynlammella ovat rajalliset, joten kannattaa harkita lämmittelemistä muualla ennen alueelle saapumista, pari vinkkiä mahdollisista lämmittelypaikoista:
  • Pilkonpuiston harjoittelualue, Pankakuja 3 (tästä n. 7 km matkaa Lykynlammelle, puttialue hyvässä kunnossa, lähipelialueella tarkat n. 50-60 metriset heitot mahdollisia, varsinainen range uupuu vielä)
  • Kirkkopuiston frisbeegolfrata, Papinkatu 1 (tästä n. 10 km matkaa Lykynlammelle, kirkon takana sijaitsevalla hiekkakentällä ja nurmialueilla onnistuvat yli 100 metrin draivit)

9.4) KILPAILUTOIMISTOT JA AJO-OHJEET SEKÄ VESIPISTEET

 

TD:N PÄIVYSTYSPISTEET

Lykynlampi:

 • Lykynlammen ulkoilumajan edusta / eteiskatos: Avoinna molempina päivinä klo 7:30 alkaen.
 • Ulkoilumajan sisätiloista käytössä ovat vain eteisen WC:t, joissa käsienpesumahdollisuus. Kaikki muut sisätilat (ml. alakerran suihkut ja pukuhuoneet) ovat lukittuina ja eteistilaa kauemmat sisätilat ovat vain järjestäjien/median käytössä.
 • 1 kpl vesipisteitä ulkoilumajan keittiön nurkassa ja 1 kpl radalla.
 • EI muita palveluita.
 • Vältä kaikkea tarpeetonta liikkumista majan sisätiloissa, vältä ruuhkien muodostumista, noudata turvavälejä.
 • Järjestäjät desinfioivat kierrosten aikana kosketuspintoja, kuten ovenkahvat, WC-tilojen hanat, jne.

Kontioranta:

 • Radan pysäköintipaikan telttakatos: Avoinna lauantaina klo klo 7:30 alkaen.
 • 2 kpl vesipisteitä kanistereilla.
 • EI muita palveluita.

 

AJO-OHJEET

- Lykynlammen frisbeegolfrata, Onttolantie 94

- Kontiorannan frisbeegolfrata, Napakympintie 24

- Prisma JoensuuVoimatie 2

- Subway, Pilkko, Joensuu, Linjatie 2

Original Sokos Hotel Vaakuna, Torikatu 20

- GreenStar Hotel Joensuu, Torikatu 16

Lietsu Boutique Aparthotel, Rantakatu 26

Oheisessa kartassa suorin reitti ratojen väliseen siirtymiseen.

Oheisessa kartassa ajo-ohje Kontiorannan radan eri väylille tilapäisparkkeihin – takimmaisille väylille on toki myös helppo kävellä P-paikalta n. 10-15 minuutissa väylän #17 suuntaista polkua ja ajouraa pitkin - kts. tästä karttakuva P-paikoista.

 

VESIPISTEET JA NIIDEN KÄYTTÖOHJEISTUS

Lykynlampi:

i.) Ulkoilumajan keittiön nurkka

- Majan kautta voi piipahtaa vesitäydennystä väylien #1-#2 -välisellä siirtymällä (myös #9-#10 siirtymä on tarvittaessa OK kunhan toimitaan ripeästi) sekä tietenkin myös ennen/jälkeen kierroksen turvavälejä noudattaen.

ii.) Väylän #16 tii

- 2 x 20 L kanisteri (lauantaina täydennetään kierrosten välissä ja sunnuntaina tarpeen mukaan)

Kontioranta:

i.) Väylän #1 tii

- 2 x 20 L kanisteri (täydennetään kierrosten välissä)

ii.) Väylän #9 tii

- 2 x 20 L kanisteri (täydennetään kierrosten välissä)

Ohjeet vesipisteille:

1.) Ota pisteen käsipyyhepaketista pyyhe (muovipussissa pisteellä) ja avaa/sulje hana sillä tai pelaaja voi myös käyttää omia kertakäyttökäsineitä, mikäli on niillä varustautunut.
2.) Täytä vesipullo siten ettei pullonsuulla tökitä hanaa.
3.) Roskapussi pyyhkeille löytyy vesipisteiltä.
- Kannattaa myös suosia tapaa, jossa yksi ryhmästä annostelee veden kaikille ryhmässä samalla vaivalla.
- Ensijaisesti suosittelemme pelaajia varustautumaan kierrokselle riittävällä määrällä juomavettä.


9.5) PAYOUT

 

- Kisan PRO-luokissa maksetaan palkintoina 60 % osallistumismaksuista PDGA Europen top-20 % -payouttaulukon mukaisesti.

- Junioriluokassa palkinnot ovat em. kaavan mukaisesti lahjakortteja InnovaStoreen.

- Kilpailun lopullinen payout (5.7.2020) löytyy nyt oheisesta taulukosta. Kts. ohjeet palkintojen lunastamiseen taulukon alapuolelta.

MPO (22 paria)      
Sijoitus Pari Tulos Summa [Eur/pari] Summa [Eur/pelaaja]
1 Henna Blomroos, Jani Ikonen 201 (-6) 285,00 142,50
2 Eveliina Salonen, Luukas Rokkanen 205 (-2) 194,00 97,00
3 Jenni Karppinen, Samuli Koskinen 208 (+1) 135,00 67,50
4 Mirabella Meltaus, Mika Koskikallio 210 (+3) 99,00 49,50
5 Sinna Talvensola, Toni Jaatinen 213 (+6) 79,00 39,50
         
    YHT. 792,00  
         
MP40 (12 paria)      
Sijoitus Pari Tulos Summa [Eur/pari] Summa [Eur/pelaaja]
1 Saija Anttila, Mika Koljonen  220 (+13) 205,00 102,50
2 Riitta Savolainen, Kalle Lehto 223 (+16) 130,00 65,00
3 Nina Rajala, Riku Tähtinen 224 (+17) 97,00 48,50
         
    YHT. 432,00  
         
MP50 (11 paria)      
Sijoitus Pari Tulos Summa [Eur/pari] Summa [Eur/pelaaja]
1 Taina Ylelä, Maco Moilanen 230 (+23) 188,00 94,00
2 Pirjo Hollemo, Jukka Kälkäjä 233 (+26) 119,00 59,50
3 Kirsi Kaikkonen, Heikki Savolainen 240 (+33) 89,00 44,50
         
    YHT. 396,00  
         
MJ18 (3 paria)      
Sijoitus Pari Tulos Summa [Eur/pari] Summa [Eur/pelaaja]
1 Olivia Kindstedt, Tuukka Lappi 216 (+9) 108,00 54,00
         
      108,00  
         
Huom! MJ18-luokan palkinnot lahjakortteina (InnovaStore).    
         
    KAIKKI YHT. 1728,00 Eur

Ohjeet palkintojen lunastamiseen:

- Rahapalkinnot/lahjakortit jaetaan pelaajakohtaisesti, joten jokaisen palkitun pelaajan tulee lähettää:

 • nimi
 • PRO-luokat: tilinumero
 • JR-luokka: sähköpostiosoite
 • henkilötunnus (jos palkinnon arvo > 100 Eur)

maanantaihin 6.7. klo 18:00 mennessä JLK:n rahastonhoitaja Anssi Liimatalle osoitteeseen: anssi@ana-sport.com (Huom! Vain sähköpostit em. osoitteeseen lähetettynä huomioidaan!)

- Huom! Mikäli haluat säilyttää amatööristatuksesi, kerro tästä sähköpostissa (ja lähetä meille myös hetu, jos palkinnon arvo > 100 Eur), jolloin saat rahan sijaan palkinnoksi InnovaStore-lahjakortin (max arvo 4 x 60/2 Eur = 120 Eur).

- Kun kaikki tiedot ovat selvillä, niin hoidamme kaikki palkintomaksut ja lahjakortit palkituille tiistain 7.7. aikana.

- Palkintojen verotus: Joen Liitokiekko ry ilmoittaa pelaajan kilpailupalkinnon tulorekisteriin viiden päivän kuluessa palkinnon maksamisesta, mikäli kilpailupalkinnon arvo on suurempi kuin 100 Eur. Tässä tapauksessa palkinnon vastaanottamista varten pelaajan on ilmoitettava henkilötunnuksensa kilpailun järjestäjälle sähköpostitse. Pelaaja voi myös kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa, jolloin palkintoa tarjotaan tuloslistassa seuraavana olevalle. Henkilötietoja ei säilytetä Tulorekisteri-ilmoituksen jälkeen.


10.) YLEISÖOPAS

 

Tänä vuonna koronatilanteesta johtuen emme valitettavasti voi ottaa yleisöä kilpailua seuraamaan, joten frisbeegolf-faneja pyrimme palvelemaan valokuvaamalla ja mahdollisesti myös videoimalla kilpailua. Ja tietenkin tuloksia päivitetään kierrosten aikana kilpailussa käytettävään Disc Golf Metrix -tulospalveluun, joten tilanteen etäseuraaminen onnistuu kyllä!

Joen Liitokiekko toivottaa frisbeegolfyleisölle hyvää kesää ja ensi vuonna toivottavasti nähdään taas kisoissamme paikan päällä!


Joen Liitokiekko toivottaa kaikki pelaajat lämpimästi tervetulleiksi Joensuuhun ja Kontiolahdelle! Suuret kiitokset myös kaikille kilpailun yhteistyökumppaneille ja tukijoille!


                              


 

Sponsors

InnovaStore

Share

What would you like to share?