Login
Ukesgolf Ørland Frisbeeklubb 2023  04/19/23-10/01/23

  Velkommen til Ukesgolf 2023 arrangert av Ørland Frisbeeklubb! 

  Onsdager klokken 1800, lørdager klokken 1200 og søndager fra 07:00 til 22:00 arrangerer vi seriespill i diskgolf ved Ørland Diskgolfpark! 

  Onsdager: Møt opp kl 1745 ved parkering til Futura Barnehage. Vi deler i grupper og spiller en runde a 18 hull. Vi har kiosk, tilleggskonkurranser og mulighet for utdeling av bagtags eller å hente/kjøpe disker fra klubbhuset. 
  Lørdager: Møt opp kl 1145 ved parkering til Futura Barnehage. Vi deler i grupper og spiller en runde a 18 hull. Noen lørdager kan det bli satt opp flex (samme som søndager) i stedet hvis våre medlemmer er på turnering. 
  Søndager: Meld deg på, velg et tidspunkt og start fra hull 1 på det tidspunktet sammen med de andre som har valgt samme tidspunkt. Merk at det er "første mann til mølla" prinsippet som gjelder ved tidspunktregistrering.

  Sammenlagt:

  Se sammenlagtliste her: https://discgolfmetrix.com/2466709
  Vinner i hver klasse får 50 poeng per runde. Øvrige plasseringer får poeng fordelt etter plassering og antall deltakere. Dine beste 30 poengsummer teller i sammendraget. 

  OBS!
  - Max 5 spillere i gruppen (Minimum 2 for å få et gyldig resultat)
  - Det er et krav for å få tellende resultat at runden blir spilt og ført på discgolfmetrix "live" hull for hull
  - Runder som føres inn i ettertid eller blir spilt alene vil få status DQ og vil ikke telle i sammendrag eller gi metrix-rating. 

  Klasser:

  Open - åpen for alle
  Women - åpen kun for damer
  Master - åpen for de som er 40 år eller eldre
  Junior - åpen for de som er 18 år eller yngre

  Merk: Alle kan delta (medlem eller ikke), men for å få tellende resultat i sammenlagtlisten må du være medlem i Ørland Frisbeeklubb. Vil du bli medlem og støtte arbeidet med bane og arrangementer - trykk her. Som takk for støtten deler vi ut bagtag til alle våre medlemmer (Vi har nye bagtags for 2023). Kontakt Ørland Frisbeeklubb via facebook for å få utlevert bagtag eller om du har andre spørsmål. 

  Share

  What would you like to share?