Login
Runde 1  04/19/23 18:00
  • Show groups: click here
  • Comment: Se info-fane for detaljer

Velkommen til Ukesgolf 2023 arrangert av Ørland Frisbeeklubb! 

Onsdager klokken 1800, lørdager klokken 1200 og søndager fra 07:00 til 22:00 arrangerer vi seriespill i diskgolf ved Ørland Diskgolfpark! 

Onsdager: Møt opp kl 1745 ved parkering til Futura Barnehage. Vi deler i grupper og spiller en runde a 18 hull. Vi har kiosk, tilleggskonkurranser og mulighet for utdeling av bagtags eller å hente/kjøpe disker fra klubbhuset. 
Lørdager: Møt opp kl 1145 ved parkering til Futura Barnehage. Vi deler i grupper og spiller en runde a 18 hull. Noen lørdager kan det bli satt opp flex (samme som søndager) i stedet hvis våre medlemmer er på turnering. 
Søndager: Meld deg på, velg et tidspunkt og start fra hull 1 på det tidspunktet sammen med de andre som har valgt samme tidspunkt. Merk at det er "første mann til mølla" prinsippet som gjelder ved tidspunktregistrering.

Sammenlagt:

Se sammenlagtliste her: https://discgolfmetrix.com/2466709
Vinner i hver klasse får 50 poeng per runde. Øvrige plasseringer får poeng fordelt etter plassering og antall deltakere. Dine beste 30 poengsummer teller i sammendraget. 

OBS!
- Max 5 spillere i gruppen (Minimum 2 for å få et gyldig resultat)
- Det er et krav for å få tellende resultat at runden blir spilt og ført på discgolfmetrix "live" hull for hull
- Runder som føres inn i ettertid eller blir spilt alene vil få status DQ og vil ikke telle i sammendrag eller gi metrix-rating. 

Klasser:

Open - åpen for alle
Women - åpen kun for damer
Master - åpen for de som er 40 år eller eldre
Junior - åpen for de som er 18 år eller yngre

Merk: Alle kan delta (medlem eller ikke), men for å få tellende resultat i sammenlagtlisten må du være medlem i Ørland Frisbeeklubb. Vil du bli medlem og støtte arbeidet med bane og arrangementer - trykk her. Som takk for støtten deler vi ut bagtag til alle våre medlemmer (Vi har nye bagtags for 2023). Kontakt Ørland Frisbeeklubb via facebook for å få utlevert bagtag eller om du har andre spørsmål. 

Share

What would you like to share?