Login
Viikkokisa #8 - Vihioja 25v  07/01/19 18:00

  1.7.2019 ei pelata perinteisiä viikkokisoja, vaan Vihiojalla on "Vihioja 25v" juhlatapahtuma. Alla tarkemmat tiedot:

  VIHIOJA 25V

  Tampereen ensimmäinen frisbeegolfrata perustettiin 25 vuotta sitten! Tasavuosia juhlitaan järjestämällä "kisa" ma 1.7. alkaen klo 16 ja kisailu jatkuu pitkin iltaa aina klo 22 asti. Viimeiset lähtevät radalle kello 21:00, joten ehdit hyvin mukaan, vaikka saapuisit paikalle vasta illalla. Tapahtumassa pelataan radan alkuperäinen versio.

  Legendaarisen Vihiojan Frisbeegolfradan juhlan kunniaksi moni toimija puhaltaa yhteen hiileen. Kaikilla on yhteistä historiaa rakkaan ratamme kanssa.

  Kekkerit järjestää TFS eli Tampereen Frisbeeseura (http://tfs.kapsi.fi ). TFS hoitaa kisan lupamaksut Tampereen kaupungin suuntaan, lainaa kisaan irtokorit ja tarjoaa talkooapuja kisan järjestämiseen.

  Mukana on myös InnovaStore (http://www.innovastore.fi), joka lahjoittaa tapahtumaan tuotepalkintoja (spesiaalikiekkoja, minejä, tarroja) ja kisakeskuksen teltan käyttöömme. Yksi kisaväylä pelataan InnovaStoren nimiin closest to pin (CTP) -väylänä, jolta voittaja saa tuotepalkinnon. Tällä väylällä kannattaa oikeastaan heittää hole in one, sillä jos näin käy, InnovaStore postittaa ekalle holarin heittäjälle Discmanian Lite Pro -korin! Holaria ei lueta mukaan CTP-kisaan, paitsi jos (toivottavasti kun) niitä tulee useampia päivän mittaan. Kaikki mitataan keskitolppaan, myös holarit.

  Tampereen Lihajaloste (http://www.tampereenlihajaloste.fi) sponssaa tapahtumaan makkarat 150 nälkäisimmälle ja lainaa myös grillin käyttöömme.

  Disc Golf Club Tampere, DGCT, sponssaa tapahtumaan talkooapuja ja järkkäilee grillailut. Seuran jäsenistä löytyy monta ehdokasta eniten Vihnua kiertäneeksi henkilöksi.

  Disc Dye Factory (https://www.facebook.com/discdyefactory ) tekee tapahtumaan yhden täysin uniikin Vihioja 25v -spesiaalilätyn. Kiekko arvotaan kaikkien yhden tai useamman kierroksen pelanneen kesken. Näitä ei siis ole, eikä tule, kuin tämä yksi ainoa kiekko! Disc Dye Factory lahjoittaa myös Pirkanmaan radoilta lunastamatta jääneitä löytökiekkoja palkinnoiksi tapahtuman oheiskisoihin.

  Kiitokset kaikille mukana oleville! Tervetuloa!

  Kiinnostuneille tiedoksi, Vihiojan radan ja tamperelaisen frisbeegolfin historiasta löytyy hyväntuulinen katsaus Youtubesta. Katso https://www.youtube.com/watch?v=jIz269rqfiY .

  Muuta huomioitavaa:

  Kisa on koko perheen ilmaistapahtuma. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita. Radalle mennään ykkösväylältä aloittaen viiden hengen pooli kerrallaan, joten varaudu pieneen ja aluksi ehkä pitempääkin odotteluun ennen radalle pääsyä. Odotellessa on aikaa rupatella kavereiden kanssa, pelata puttikisa "Ring of fire":a ja nauttia tarjoiluista. "Ring of fire" pelataan illan mittaan puolen tunnin välein vanhaan originaalikoriin. Mahdollisesti pelaillaan muutakin oheishöntsää, mitä nyt keretään keksimään.
  Wanhimmat konkarit pelaavat muutamassa ensimmäisessä poolissa. Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumisia, vaan ilmoittautumiset otetaan siinä järjestyksessä vastaan, kun niitä paikalla saadaan. Ilmoittautuminen alkaa kello 15:45 kisakeskuksella ykköstiin läheisyydessä. Paikalla olevien pelaajakokous ja pienet historiikit pidetään kello 16:00. Sen jälkeen pelit alkavat. Jos haluat, voit toki pelata vaikka viisi kierrosta, jos jonotat välissä. Paino on hyvän "frisbee spirit":n mukaisella höntsäilyllä, ei kilpailemisella.

  Share

  What would you like to share?