Login

6.8. - [FIN] Koronaohjeistus & tapahtuman aikataulu

08/06/20

This info is also available in English.

Tässä tärkeää tietoa European Amateur Openista. Tapahtuman aikataulu on päivittynyt, löydät sen tapahtuman verkkosivuilta.

Toimenpiteet Koronatartuntojen ehkäiseminen

Koronavirusepidemiaan varautuminen ja sen vaikutus tapahtumaan on merkittävä. Järjestäjänä olemme pyrkineet minimoimaan kokoontumiset ja mahdolliset tartuntariskit.

Pelaajiin vaikuttavia asioita:

 • Jokaisen pelaajan on hyväksyttävä koronavastuuvapautus 20.8.2020 mennessä: https://bit.ly/EAO2020covid-19waiver
 • Pelaajakokousta ei ole. Kaikki tarvittava tieto on saatavilla sähköisesti tapahtuman verkkosivuilla, sekä metrix-uutisissa.
 • Fyysisiä pelaaja- ja/tai rataoppaita, tai ratakarttoja, ei jaeta lainkaan. Nämä ovat saatavilla sähköisesti.
 • Ennakkoilmoittautumista paikan päällä ei ole lainkaan.
 • Kunkin ryhmän tulee olla 1. väylän lähtöpaikalla 7 minuuttia ennen ryhmänsä lähtöaikaa. (Antakaa edeltävän ryhmän poistua lähtöalueelta ennen sille siirtymistä.)
 • Pelaajapaketit jaetaan 1. kierroksen jälkeen. Saat paketin sen radan kisatoimistosta, missä pelaan 1. kierroksesi.
 • Tulokset kirjataan sähköisesti, Disc Golf Metrixiin. (Tarkat lisätiedot ja -ohjeistus tähän lähetetään myöhemmin, lähempänä kisaa.)
 • Ryhmän mukana kulkevat caddiet ovat sallittuja, 1 caddie per pelaaja. Myös caddien pitää toimia pelaajaohjeistuksen mukaan, ja huolehtia muun muassa turvaväleistä ja hygienian noudattamisesta. Pelaaja on vastuussa oman caddiensa toiminnasta kierroksella.
 • Muuta yleisöä ei suositella kutsumaan/ottamaan ryhmän mukaan. Tiipaikkoja ympäröivät alueet ovat paikoin ahtaita, seuraaminen hoituu paremmin reilumman matkan päästä, jos on aivan pakko päästä seuraamaan.
 • Oman juomapullon voi täyttää vesipisteillä. Tällöin tulee huolehtia hyvästä hygieniasta. Jokaisen vesipullonsa täyttävän henkilön tulee desinfioida kätensä ennen pullon täyttämistä. Vesipisteillä on tätä varten tarvittavat desinfiointiaineet.
 • Desinfiointiainetta saatavilla myös kisatoimistoissa ja 1. väylien lähtöpaikoilla.
 • Noudattakaa SFL:n ohjeistusta pelaajille, alkaen sivulta 10: https://frisbeegolfliitto.fi/wp-content/uploads/2020/06/SFL_COVID19_Ohjeet_010720.pdf

Koronan vaikutus tapahtumaan

Tämän lisäksi tartuntojen torjumiseksi jo aiemmin asetetut rankemmat rajoitukset vaikuttavat yhä tapahtumaan, etenkin Nokialla. Lähes kaikkien urheilulajien ohjattu harrastustoiminta keskeytyi aiemmin tänä vuonna. Tämän takia useiden lajien toiminta on keskittyy nyt loppu vuoteen. European Amateur Openin rata- ja tapahtuma-alue Nokialla sijaitsee keskusurheilupuistossa, missä on myös monien muiden lajien suoritus- ja harrastuspaikkoja, jotka ovat nyt kovassa käytössä.

Tästä johtuen rata ja tapahtuman palvelut ovat totuttua suppeammat. Rata on lähes sama kuin aiemminkin, se on oikeastaan yhdistelmä 2018 ja 2019 EAO-radoista. Ratakartta julkaistaan vielä tällä viikolla.

Autolla paikalle saapuvien on syytä tulla ajoissa. Pysäköintialueet ovat myös muiden lajien harrastajien käytössä, joten siitä voi paikoin olla hieman pulaa. Pahimmassa tapauksessa auton voi joutua viemään jopa Prisman pysäköintialueelle, mistä kävelee jäähallille n. 10 minuutissa.

Nokian kisakeskuksella ei ole lainkaan InnovaStore Pro Shopia. (Mutta voit noutaa InnovaStore-tilauksesi Nokian kisatoimistosta tapahtumapäivinä! Lisätietoja tästä hieman myöhemmin.)

Lisäksi Nokian kioskin aukiolojat eivät ole aivan yhtä pitkät, kuin aiemmin, etenkin perjantaina 21.8. kioski aukeaa vasta aika myöhään, joten tähän on syytä varautua. Kioskia pitää paikallinen kioskiyhdistys, jonka henkilöstö koostuu pitkälti paikallisten jääkiekkoseurojen aktiiveista.

Nokian jäähallin vessat ovat käytössä joka päivä klo 7.00 alkaen aina iltaan saakka.

Sponsors

Innova Champion Discs

Share

What would you like to share?