Login

OULU: tärkeitä tietoja

07/31/19

Hei,

HARJOITTELU:
Kisarata valmistuu torstaina iltapäivällä Väinö Mäkelä Challengeen (https://discgolfmetrix.com/891588). Perjantaina rata on varattu kilpailijoiden harjoittelua varten. HARJOITUSKIERROS ALOITETAAN PARKKIPAIKAN KULMALTA KISAVÄYLÄLTÄ #11. Dronekuvaukset videotuotantoon kuvataan perjantaina, kesto on n. 10 minuuttia per väylä. Antakaa kuvausryhmälle tilaa! Varottehan alueelle mahdollisesti eksyviä maastopyöräilijöitä ja muita liikkujia. Jos käytte harjoittelemassa ennen radan valmistumista (tiimatot ovat jo paikoillaan), on syytä olla erityisen varovainen, koska kisarata pelataan paikoin perusrataa ’vastapalloon’. Rata on suhteellisen Zuca-ystävällinen. Liikuntaopiston tekonurmikenttää saa käyttää draivitreeniin perjantaina ja lauantaina, jos on tilaa, sunnuntaina se on varattu yksinomaan meille, joten muut tulijat voi ystävällisesti käännyttää.

KISAN AIKATAULU:
LAUANTAINA pelaajapalaverit pidetään 8:00 (lohko B), 11:00 (lohko A), 14:00 (lohko B) ja 17:00 (lohko A) ja kierros alkaa puoli tuntia noista ajoista. Aikataulu on tietoisen tiukka ja muutokset ilmoitetaan Metrixin uutisissa. Ensimmäiselle kierrokselle on ilmoittauduttava ruksaamalla nimi Ylämajan kisakeskuksella. Ensimmäisen kierroksen ryhmät julkaistaan myöhään torstaina. A-lohkossa pelaa MPO ja B-lohkossa kaikki muut luokat. SUNNUNTAINA pelataan väliaikalähdöillä luokat järjestyksessä FP40, MP60, MP50, MP40, FPO, MPO. Lähdöt ovat 8:30 – 13:30 (noin).

RATAMUUTOKSET:
Sain juuri kuulla, että liikuntaopistolla on lauantaina aamupäivällä rullaluistelumaraton. Ensimmäisellä kierroksella väylät #11 ja #13 heitetään muutaman metrin lyhennetyltä tiipaikalta ja kisaväylän #12 sijaan pelaamme perusradan väylän #5 (samankaltainen putteriliidätys alamäkeen, mutta lisätty OB on vain väylän takana).

PARKKEERAUS:
Rullaluistelutapahtuman aiheuttamien hidastavien liikennejärjestelyjen takia saavuttehan ajoissa kierroksille (hidaste ei koske vielä B-lohkon ensimmäistä kierrosta). Samasta syystä (ja tavallisesta ohjeesta poiketen) frisbeegolfaajat parkkeeraavat lauantaina Ylämajan YLÄPIHALLE. Eli ajakaa hiihtosillan ali ja Ylämajan vasemmalta puolelta hiekkatietä ylös asti. YLÄMAJAN ALAPARKKIPAIKALLE EI SAA PARKKEERATA (väylä #18 pelataan sen yli). Sunnuntaina parkkeerataan normaalisti VAIN liikuntaopiston asfalttiselle parkkipaikalle.

RUOKAILU:
Kisakeskuksen välittömässä läheisyydessä on kioski ja lounasravintola Virpiniemen Syke (http://www.virpiniemensyke.fi) ja parin sadan metrin päässä Virpiniemi Golfin ravintola Spoon (https://virpiniemigolf.fi/ravintola/). Lyhyen ajomatkan päässä ovat lisäksi Kellon ja Haukiputaan keskukset.

SAUNA:
Kisakeskuksella on sekä miesten että naisten saunatilat. Miesten sauna on lämmin lauantaina lohkojen toisen kierroksen jälkeen sekä sunnuntaina. Yleensä naisten sauna on jäänyt vaille käyttäjiä, joten pyydänkin arvoisia leidejä ilmoittamaan, jos on lämmitystarve, se onnistuu tietenkin. Muistakaa omat pyyhkeet.

Tervetuloa,
BSC disc golf team ry

Share

What would you like to share?