Login

OULU: lisää tärkeitä tietoja

08/02/19

-#11- ja #13-väylät pelataan jokaisella kierroksella lyhyeltä tiiltä. Suunniteltua kisaväylää #12 ei pelata ollenkaan vaan sen sijaan pelataan perusradan väylä #5 (jokaisella kierroksella), jonka taakse on lisätty OB.

-#14-väylän kori oli Väinö Mäkelä Challengessa n. 20m liian lyhyellä. Tänään aamusta alkaen kori on ollut oikealla paikalla pitempänä. Tätä pitempää koripaikkaa käytetään tietenkin myös varsinaisessa kisassa.

-#16-väylän drop zone on itse triplamandoportti, se tullaan merkitsemään kisaan.

-#17-väylän outtia rajaavat sillan kaiteet (kaiteen tolpat toimivat ob-keppeinä). Edessä ja takana sininen naru on ob-raja. Pieni tekonurmenpala saaren sisällä on väylän drop zone. Väylä pelataan ns. saarisäännöllä eli ob-avauksen jälkeen seuraava heitto lähtee drop zonelta ja tulokseen lisätään yksi rangaistusheitto. Sillan allakin on OB eli ns. vertikaalisääntö ei ole voimassa. Sillan alle joutuvasta avauksesta joutuu drop zonelle rankun kera.

-#17-18-väylien lähekkäiset tiipaikat ovat aiheuttaneet huolta. Väyliä on kuitenkin pelattu jo vuosia ilman isompia ongelmia. Lisäksi väylillä on kisassa spotteri ohjaamassa peliä.

-#18-väylällä Ylämajan parkkipaikan OB-aluetta rajaa vasemmalla hiekassa punaiset liput, soratiellä sininen spraymaaliviiva, jonka jälkeen valkoiset ob-kepit.

-#18-väylän mandona toimii kisakeskusrakennuksen (Ylämaja) etelänurkalla oleva metallitolppainen valaisinpylväs, jossa on pallomainen kupu.

-Jokaisella tiipaikalla tulee olemaan kisassa matto.

-Kaikki OB-linjat jatkuvat äärettömyyteen kahden viimeisen kepin linjassa.

-Vesipisteet ovat väylillä #4 ja #12(eli perusradan #5) sekä tietysti kisakeskuksella.

-Vessoja on Ylämajalla, ravintola Sykkeen vieressä on Bajamaja sekä Sykkeessä on vessa asiakkaille.

-Ennen kierrosta kisakeskuksella on tarjolla pientä purtavaa ja kierrosten jälkeen saunomismahdollisuus.

Share

What would you like to share?