Login
 • Date & time: 07/24/21 - 07/25/21
 • Location: Joensuu & Outokumpu
 • PDGA: Ratings
 • Comment: Tähän mennessä suurin frisbeegolfkilpailu Pohjois-Karjalassa pelataan heinäkuun lopulla Joensuussa ja Outokummussa. 2 rataa - 4 lohkoa - max 288 pelaajaa! Tervetuloa kisoihin!

   

  SPONSORED BY


  SUSIRAJA OPEN 2021 SPONSORED BY DISCMANIA | PDGA C-TIER | LA-SU 24.-25.7.2021 | JOENSUU & OUTOKUMPU, FINLAND


  KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT ERITYISJÄRJESTELYT/-OHJEET

  - Osallistuessaan kilpailuun pelaaja sitoutuu noudattamaan järjestävän seuran (Joen Liitokiekko ry) ilmoittamaa ohjeistusta sekä antaa automaattisesti vastuuvapauden kilpailun järjestäjälle koronatapauksiin liittyen: (Tätä kilpailua koskeva ohje julkaistaan myöhemmin kilpailu-uutisissa ja linkki siihen lisätään tähän.)

  - Suomen Frisbeegolfliiton (SFL) kaikki koronavirusinfo löytyy kootusti täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

  - SFL:n julistemuotoinen ohjeistus hygieeniseen toimintaan kilpailupaikalla (löytyy myös radan ilmoitustaululta / kisatoimistosta): https://frisbeegolfliitto.fi//wp-content/uploads/2020/05/SFL_julistepohja-kisapaikalle-A4.pdf

  - Kilpailun järjestävä seura seuraa ja noudattaa kaikessa toiminnassaan SFL:n seuroille tiedottamia ohjeita


  1.) YLEISTÄ

  - Joen Liitokiekko ry järjestää heinäkuun lopulla (24.-25.7.) tähän asti suurimman frisbeegolfkilpailun Pohjois-Karjalassa:

  • 2 rataa: Utran frisbeegolfrata (Joensuu) & Vanhan Kaivoksen frisbeegolfrata (Outokumpu)
  • 4 lohkoa - 17 kilpailuluokkaa - max 288 pelaajaa!

  - Kilpailussa pelataan yhteislähdöin kolme kierrosta (3 x 18 väylää) ja virallinen kilpailuviikonlopun aikataulu ja ratojen säännöt löytyvät alempaa tältä sivulta.

  - Pelattavia kilpailuluokkia on yhteensä 17 ja kukin luokka pelataan, jos siinä on yksikin osallistuja (”Pros-Playing-Am” on voimassa kaikissa muissa kuin junioriluokissa).

  - Kilpailun osallistujilta vaaditaan SFL:n kilpailulisenssi (ulkomaiset pelaajat: PDGA-jäsenyys) ja kilpailussa noudatetaan PDGA:n sääntöjä ja kilpailuopasta.

  - Yksityiskohtaisemmat tiedot kilpailusta löytyvät tämän infosivun eri kohdista.

  - Kilpailuun liittyviä linkkejä:


  2.) KILPAILULUOKAT JA LOHKOJAKO

  Huom! Oheinen lohkojako on alustava (lopullinen lohkojako ilmoitetaan lopullisen pelaajamäärän varmistuttua).

  Huom! Mikäli lohkojakoja joudutaan hienosäätämään, niin ensisijaisesti luokkien siirrot pyritään tekemään vain "PRO-lohkojen" (A - B) ja "AM-lohkojen" (C - D) välillä.

  LOHKO A | Ilmoittautuminen täällä >>

  • MPO - Pro Open
  • FPO - Pro Open Women

  LOHKO B | Ilmoittautuminen täällä >>

  • MP40 - Pro Master 40+
  • FP40 - Pro Master Women 40+
  • MP50 - Pro Master 50+
  • FP50 - Pro Master Women 50+
  • MP60 - Pro Master 60+

  LOHKO C | Ilmoittautuminen täällä >>

  • MA2 - Intermediate (rating < 935)
  • FA2 - Intermediate Women (rating < 825)
  • MJ18 - Junior 18
  • FJ18 - Junior Girls 18
  • MJ15 - Junior 15
  • FJ15 - Junior Girls 15

  LOHKO D | Ilmoittautuminen täällä >>

  • MA3 - Recreational (rating < 900)
  • FA3 - Recreational Women (rating < 775)
  • MA4 - Novice (rating < 850)
  • FA4 - Novice Women (rating < 725)

   

  Huom! Kaikilla alle 13-vuotiailla pitää aina olla vanhempi tai huoltaja mukana kierroksella riippumatta siitä missä luokassa he pelaavat. Yksi vanhempi tai huoltaja voi olla vastuussa useammasta samassa ryhmässä pelaavasta lapsesta, jos kaikki vanhemmat/huoltajat näin yhdessä sopivat ennen kierroksen alkamista. Lisätietoja kilpailuoppaan kohdassa 1.13.


  3.) ILMOITTAUTUMINEN

  - Kilpailuun otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ilman erillisiä luokkakohtaisia kiintiöitä, mukaan maksimissaan 288 pelaajaa (joista 12 villiä korttia, 3 per lohko).

  - 1. vaiheen ilmoittautuminen alkaa Disc Golf Metrixissä torstaina 3.6. klo 21:00.

  Huomaathan, että SFL-lisenssin ja PDGA-jäsenyyden on oltava voimassa ilmoittautumishetkellä.

  - Ja kannattaa huomata, että tässä kilpailussa ilmoittaudutaan suoraan Metrixin lohkoihin (A, B, C, D) - linkit löytyvät mm. tämän infosivun kohdasta 2.

  - Vapaamuotoiset ”Villi kortti” -hakemukset (4 x 3 paikkaa jaossa) tulee toimittaa kilpailun TD:lle sähköpostitse viimeistään 14.7. mennessä.

  - Kaikki Ilmoittautumisvaiheet ja osallistumismaksujen takarajat löytyvät oheisesta taulukosta.

  Vaihe Alkaa Päättyy Osallistumismaksun tulee näkyä tilillä / Maksamattomat poistetaan
  1 To 3.6. klo 21:00 Ke 30.6. klo 23:59 Pe 2.7.
  2 Su 4.7. klo 21:00 Ke 14.7. klo 23:59 Pe 16.7.
  3 * TBA TBA TBA

  * 3. vaihe: Tarvittaessa avataan lyhyt jälki-ilmoittautuminen, mikäli kilpailussa on 16.7. jälkeen vapaita paikkoja. Vaiheen käytännöistä ja aikataulusta ilmoitetaan myöhemmin erikseen.


  4.) OSALLISTUMISMAKSU

  - Osallistumismaksu on kaikissa PRO-luokissa 25 Eur ja kaikissa AM/JR-luokissa 15 Eur.

  - Maksu tulee suorittaa Joen Liitokiekko ry:n tilille FI81 5770 0520 1473 04 käyttäen viitettä: 3078

  - Jos maksajana on joku muu kuin kilpailija itse, laitathan tämän erikseen tiedoksi sähköpostilla osoitteeseen: sammy.pylkki@gmail.com

  Maksujen tulee näkyä Joen Liitokiekon tilillä aina ko. ilmoittautumisvaiheen mukaisena tarkistuspäivänä (kts. taulukko tämän infosivun kohdasta 3), jonka jälkeen maksamattomat poistetaan kilpailusta ja pelaajia nousee jonosta kisaan mukaan. Huomioithan maksujen mahdolliset pankkiviiveet - kiitos!

  - Huom! Jos olet jonossa kilpailuun, niin ethän maksa vielä osallistumismaksua. Eli osallistumismaksu tulee maksaa vasta siinä vaiheessa, kun paikka kilpailussa on varmistunut.


  5.) PALKINNOT

  PRO-luokat:

  - Payout 70 % osallistumismaksuista PDGA Europen top-25 % -payouttaulukon mukaisesti. Alustava payout ilmoitetaan viimeistään kilpailuviikolla lopullisen pelaajamäärän varmistuttua.

  - PRO-luokissa palkinnoille päässeillä amatööreillä on mahdollisuus rahapalkinnon vaihtamiseen InnovaStoren lahjakortiksi, mutta lahjakortin arvo on tällöin SFL:n ohjeistuksen mukaisesti enintään 100 Eur.

  AM-/JR-luokat:

  - Osallistumismaksuista noin 50 % käytetään palkintolahjakortteihin ja muistopalkintoihin seuraavasti:

  • Mikäli kilpailuluokassa on 1-4 pelaajaa, niin tällöin luokassa on vain muistopalkinnot.
  • Mikäli kilpailuluokassa on >= 5 pelaajaa, niin tällöin kärkisijoille palkinnoiksi myös InnovaStore-lahjakortteja, siten että 50 % palkinto-osuus toteutuu (lahjakortin max arvo 30 Eur). Palkittavat sijaluvut ilmoitetaan viimeistään kilpailuviikolla lopullisen pelaajamäärän varmistettua.

  Kaikki luokat:

  - Jokaisen luokan top-3:lle muistopalkintoina: 1. sija: Kiekko kilpailun logolla | 2. ja 3. sija: Markkeri kilpailun logolla

  - Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan Discmanian kiekkoja ja muita tuotepalkintoja - lisätietoja mahdollisista oheiskilpailuista täydennetään kilpailuinfoon myöhemmin.

  Ohjeet palkintojen lunastamiseen:

  - Julkaistaan kilpailu-uutisissa sunnuntai-iltana 25.7. kuten myös lopullinen payout: (Linkki täydennetään tähän.)

  - Palkintojen verotus: Joen Liitokiekko ry ilmoittaa pelaajan kilpailupalkinnon tulorekisteriin viiden päivän kuluessa palkinnon maksamisesta, mikäli kilpailupalkinnon arvo on suurempi kuin 100 Eur. Tässä tapauksessa palkinnon vastaanottamista varten pelaajan on ilmoitettava henkilötunnuksensa kilpailun järjestäjälle sähköpostitse. Pelaaja voi myös kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa, jolloin palkintoa tarjotaan tuloslistassa seuraavana olevalle. Henkilötietoja ei säilytetä Tulorekisteri-ilmoituksen jälkeen.


  6.) AIKATAULU

  Huom! Oheinen aikataulu/lohkojako on alustava (lopullinen aikataulu/lohkojako ilmoitetaan lopullisen pelaajamäärän varmistuttua).

  Huom! Mikäli lohkojakoja joudutaan hienosäätämään, niin ensisijaisesti luokkien siirrot pyritään tekemään vain "PRO-lohkojen" (A - B) ja "AM-lohkojen" (C - D) välillä.

  LOHKO A: MPO, FPO

  LOHKO BMP40, FP40, MP50, FP50, MP60

  LOHKO C: MA2, FA2, MJ18, FJ18, MJ15, FJ15

  LOHKO D: MA3, FA3, MA4, FA4

   

  LAUANTAI 24.7.        
  YHTEISLÄHDÖT KLO LOHKO A LOHKO B LOHKO C LOHKO D
  9:00 UTRA OUTOKUMPU    
  12:00     UTRA OUTOKUMPU
  15:00 OUTOKUMPU UTRA    
  18:00     OUTOKUMPU UTRA
           
  SUNNUNTAI 25.7.        
  YHTEISLÄHDÖT KLO LOHKO A LOHKO B LOHKO C LOHKO D
  9:00   UTRA   OUTOKUMPU
  12:00 UTRA   OUTOKUMPU  

   

  Ohjeita:

  - Jokaisen pelaajan on vahvistettava ilmoittautuminen kisatoimistossa viimeistään 30 min ennen lauantain ensimmäistä kierrostaan.

  - Seuraavat kierrokset (2. ja 3.):

  • Ryhmän ensimmäisenä mainittu hakee paperisen tuloskortin kisatoimistolta.
  • Ilmoitathan välittömästi lohkosta vastaavalle TD:lle, mikäli jätät kilpailun/kierroksen kesken.

  - Kaikki siirtymät lähtöväylälle omaan tahtiin, lämmittelypaikaksi suositellaan aloitusväylää (mikäli kuitenkin edellinen lohko on vielä pelaamassa, niin lämmittely/harjoittelu väylillä on tällöin kiellettyä).

  - Sunnuntaina palkintojenjaot lohkoittain kierroksen päätyttyä heti kun mahdolliset SD:t on pelattu voitoista sekä 2. ja 3. sijojen muistopalkinnoista.


  7.) CADDY BOOK

   

  Lohkoista vastaavat TD:t

  - Lohko A: TBA

  - Lohko B: TBA

  - Lohko C: TBA

  - Lohko D: TBA

   

  Radat

  - Kilpailuratojen säännöt ilmoitetaan tässä (tai erillisessä Caddy Bookissa) viimeistään n. 2-3 viikkoa ennen kilpailua.

   

  Utran frisbeegolfrata, Joensuu, Miilunpolttajantie 13:

  - Joensuulaista frisbeegolfhistoriaa huokuvan Utran frisbeegolfradan vakiolayoutin tiedot löytyvät täältä: https://www.joenliitokiekko.com/frisbeegolf/radat/utran-rata/

  - Alustavan suunnitelman mukaan radan keskellä sijaitsevalle nurmikentälle rakennetaan pari kilpailuväylää + muutkin väylämuutokset kilpailua varten ovat mahdollisia.

   

  Vanhan Kaivoksen frisbeegolfrata, Outokumpu, Kaivosmiehenpolku 2:

  - Uniikissa kaivosmiljöössä sijaitsevan Vanhan Kaivoksen frisbeegolfradan vakiolayoutin tietoja löytyy osittain täältä (huom. fgr-tiedot osittain vanhentuneita): https://frisbeegolfradat.fi/rata/vanhan_kaivoksen_frisbeegolfrata/ | Ja lisäksi tuoreempia (2019) tietoja löytyy osittain Metrixin ratasivulta.

  - Vuonna 2019 kuvattu rataesittelyvideo löytyy puolestaan tästä.

  - Alustavan suunnitelman mukaan kilpailussa pelataan radan vuoden 2021 vakiolayoutia, mutta pienet kisanaikaiset väylämuutokset ja/tai muut tarpeelliset hienosäädöt ovat mahdollisia (mm. DZ:t lisätään kisan ajaksi osalle mandoista).

   

  Tuloskirjanpito

  - Kilpailussa käytetään kaksinkertaista kirjanpitoa (Metrix + paperinen tuloskortti). OMAT KYNÄT MUKAAN!

  - Jokaiselle ryhmälle annetaan mukaan paperinen tuloskortti Metrixin ryhmätiedoissa ensin mainitulle pelaajalle.

  - Kierroksen jälkeen jokaisen kilpailijan on allekirjoitettava tuloksensa Metrixissä tai pyydettävä TD:tä kuittaamaan tulosrivi.

  - Tuloksen allekirjoittaminen Metrixissä = tuloskortin palautus. Allekirjoittamaton tulosrivi tulkitaan palauttamatta jätetyksi tuloskortiksi, josta rangaistus on kaksi heittoa.

  - Kierroksen jälkeen ryhmän tulee yhdessä varmistaa, että paperinen tuloskortti täsmää Metrixin kanssa ja ryhmän pelaajista yksi käy palauttamassa paperisen tuloskortin.

  - Kierroksen aikana ryhmä sopii kirjaamisvuoroista tasapuolisesti keskenään, esim. ryhmässä kaksi pelaajaa tekee Metrix-kirjaukset puoliksi ja kaksi pelaajaa kirjaa tulokset puoliksi paperikorttiin.

   

  Alle 13-vuotiaat pelaajat

  - Kaikilla alle 13-vuotiailla pitää aina olla vanhempi tai huoltaja mukana kierroksella riippumatta siitä missä luokassa he pelaavat. Yksi vanhempi tai huoltaja voi olla vastuussa useammasta samassa ryhmässä pelaavasta lapsesta, jos kaikki vanhemmat/huoltajat näin yhdessä sopivat ennen kierroksen alkamista. Lisätietoja kilpailuoppaan kohdassa 1.13.

   

  Tupakoinnista...

  - Tässä kilpailussa (PDGA C-tier) tupakkatuotteiden käyttöä kierrosten aikana ei ole kielletty, mutta tupakointi on sallittua vain siirtymillä/odottaessa ja tämän tulee tapahtua riittävän syrjässä tiialueilta/väyliltä. Savun ei tule antaa häiritä muita pelaajia ja tumppeja tai mitään muutakaan roskia ei tietenkään saa heittää maahan. Em. kohtia rikkovaa rangaistaan sääntökirjan kohdan 812/C mukaan.


  8.) YHTEYSTIEDOT

  Huom! Varmistathan ennen yhteydenottoa oikean vastuuhenkilön kilpailuorganisaatiosta - kiitos!

  TD Antti Ylönen / andy.ylonen@gmail.com / p. 050 307 58 71 (Metrix, Caddy Book, yhteistyökumppanit)

  apu-TD Sammy Pylkki / p. 0400 293 658 / sammy.pylkki@gmail.com (kaikki osallistumismaksuihin liittyvät asiat)

  apu-TD Anssi Liimatta / p. 040 723 97 26 / anssi@ana-sport.com

  apu-TD Ville Nivalainen / p. 050 362 31 62 / ville.nivalainen@gmail.com

  apu-TD Pasi Piironen / p. 050 531 89 22 / ppiironen@gmail.com (yhteistyökumppanit)

  apu-TD Roope Päivänurmi / p. 045 144 53 65 / rolle816@gmail.com

  apu-TD Olli Arola / p. 040 902 24 66 / olliarol@gmail.com (yhteistyökumppanit)

  apu-TD Maria Pääkkönen


  9.) HARJOITTELU, LÄMMITTELY, KISATOIMISTOT

  Utra, Joensuu:

  • Rata on varattu vain kilpailijoille perjantaista sunnuntaihin 23.-25.7.
  • Perjantai on virallinen harjoittelupäivä ja tällöin pelataan myös kaikille avoin parigolf (lisätietoja myöhemmin).
  • Lisäksi em. aikana kilpailua varten on varattu myös hiekkakenttä (lämmittely-/harjoittelualue) sekä Ahdinpuiston nurmikenttä (lisäväylät).
  • Kisatoimisto Utrassa: Telttakatos hiekkakentällä.

  Vanha Kaivos, Outokumpu:

  • Rata on varattu vain kilpailijoille perjantaista sunnuntaihin 23.-25.7.
  • Perjantai on virallinen harjoittelupäivä ja tällöin pelataan myös kaikille avoin parigolf (lisätietoja myöhemmin).
  • Lisäksi em. aikana kilpailua varten on varattu myös hiekkakenttä (lämmittely-/harjoittelualue), joka sijaitsee kiekon heiton päässä #1:n tiiltä vasempaan.
  • Kisatoimisto Outokummussa: Kaivoksen sisätiloissa (tarkka sijainti ilmoitetaan myöhemmin).

  10.) MAJOITUS- JA RUOKAILUTARJOUKSET

  Tähän lukuun kootaan kaikki kilpailutarjoukset sitä mukaa kuin niitä varmistuu. Viimeisin päivitys: 17.5.2021

  MAJOITUKSET

  • Lietsu-kilpailutarjous ajalle 23.-25.7.2021 (ei erillisiä huonekiintiöitä, tarjous voimassa niin kauan kuin tilaa on).
  • Toivotamme vieraat lämpimästi tervetulleiksi alla olevin ehdoin:
   • Majoittuminen Lietsun uniikeissa karjalaishenkisissä huoneistoissa hintaan:
    • 82 Eur/yö huoneisto yhdelle
    • 92 Eur/yö huoneisto kahdelle
    • Aamiainen karjalaisen evästarjottimen muodossa illalla huoneeseen toimitettuna 8 Eur/hlö
   • Majoituksen hintaan kuuluu:
    • Maksuton pysäköinti
    • Maksuton saunavuoro kerran viipymän aikana sekä alakerran kuntosalin käyttö saatavuuden mukaan
   • Kaikissa huoneistoissamme on ilmastointi, hyvin varusteltu keittiö kodinkoneineen ja astioineen sekä kylpyhuone ja pyykinpesukone.
   • Osassa huoneistoja on lisävuodemahdollisuus. Lisävuoteemme ovat tarkoitettu pääosin lapsimatkustajille (ns. juniorisänkyjä), mutta erillisestä pyynnöstä lisävuode aikuiselle hintaan 40 Eur/yö + aamiainen 8 Eur.
   • Maksuton peruutus 24 h eli saapumista edeltävään päivään klo 16 mennessä.
   • Varaukset suoraan hotellista viitteellä ”Liitokiekko” + päivämäärät sähköpostilla info@lietsuhotel.fi tai puhelimitse vastaanottomme aukioloaikoina numerosta 044 7520 500.

   

  • Original Sokos Hotel Vaakuna -kilpailutarjous ajalle 23.-25.7.2021:
   • Tarjoushuonekiintiö: 20
   • Hinnat Standard-huoneissa:
    • 106 Eur/1hh/vrk
    • 116 Eur/2hh/vrk
    • 141 Eur/3hh/vrk
    • Lisävuode 25 Eur/hlö/vrk.
   • Majoituksen hintaan sisältyy runsas buffetaamiainen sekä iltasauna porealtaineen.
   • Varaukset 2.7.2021 mennessä koodilla BSUSIRAJA osoitteessa: https://www.sokoshotels.fi/fi/joensuu/sokos-hotel-vaakuna
   • Em. päivän jälkeen tarjouskiintiön huoneet vapautuvat vapaaseen myyntiin. Huoneita voi toki tämänkin jälkeen tiedustella myyntipalvelusta ja vastaanotosta saatavuuden mukaan päivän hinnalla.
   • Huonehinnoista myönnetään S-bonukset, mutta ei S-card palveluetuja.

   

  RUOKAILUT

  • ABC Marjalassa ruokailutarjous kilpailuviikonloppuna noutopöydästä hintaan 9,90 Eur/hlö.
  • Sisältää:
   • Runsaan salaattipöydän, kaksi lämmintä pääruokavaihtoehtoa, leivät ja levitteet ja kahvin/teen.
   • Ruokajuomana vesi, mehu, kotikalja.
  • Kerro kassalla osallistuvasti Joen Liitokiekon kilpailuun.

  - Lähialueilla on myös paljon tarjontaa kauppojen muodossa – esim. kaikki PKO:n myymälät ja palvelut löytyvät tältä sivulta.


  Joen Liitokiekko toivottaa pelaajat lämpimästi tervetulleiksi Joensuuhun ja Outokumpuun pelaamaan! Suuret kiitokset myös kaikille yhteistyökumppaneillemme!

                  

   

        


  Sponsors

  Discmania

  Share

  What would you like to share?