Login
  • Manual: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Pohjois-Karjalan avoimet pelataan Joensuussa Lykynlammen frisbeegolfradalla 13.-14.6.2020. Tervetuloa pelaamaan!

Kilpailu-uutisia - 27.5. (mm. lohkojako ja aikataulu)

05/27/20

Tiedotusasioita 27.5.:

1.) Ensimmäisen vaiheen maksut tarkistettu

- Tänään tehtiin 1. ilmoittautumisvaiheen maksutarkistukset ja poistettiin maksamattomat ja myönnettiin Villit Kortit.
- Villi Kortti -hakemuksia tuli tänä vuonna melkoinen määrä - kiitos kaikille hakijoille!
- Kaikille nyt jonosta ja/tai villillä kortilla kisaan nousseille lähetetään Metrix-viestinä maksuohjeet ja maksun DL on tiistai 2.6., jolloin suorituksen tulee viimeistään näkyä Joen Liitokiekon tilillä.

 

2.) Toinen ja viimeinen ilmovaihe alkaa 28.5. klo 21:00

- Lisäksi myös lohkojakoa ja luokkien pelaajapaikkoja säädettiin uusiksi 2. ilmovaihetta varten siten, että kilpailu on nyt käytännössä täynnä (MPO:ssa 1 kpl vapaita paikkoja ja FPO:ssa 1 kpl ja MP40-luokassa 1 kpl).
- Torstaina 28.5. klo 21:00 alkaen voi Metrixissä ilmoittautua ko. paikoille ja toki samalla myös muiden luokkien jonoihin.

 

3.) Lohkojako ja aikataulu

- Kannattaa myös huomata, että kilpailun virallinen aikataulu ja lohkojako löytyvät nyt täältä.

- Muutokset alustavasti ilmoitettuun:

  • MP40-luokka pelaa lohkossa B ja kaikki juniorit (MJ18 ja FJ18) pelaavat lohkossa A >> Tällä muutoksella saatiin B lohko täyteen ja kaikki 19 pelaajaa MPO:n jonosta mukaan kilpailuun.
  • Sunnuntaina pelataan myös kahdessa eri lohkossa kahdella eri radalla >> Tämä muutos johtui aikataulullisista syistä - koronasuositusten mukainen 15 min lähtöväli olisi tarkoittanut tällä pelaajamäärällä 10 tunnin eroa ensimmäisen ja viimeisen ryhmän lähdön välille. Eli muutoksen myötä kenenkään tarvitse startata radalle klo 6:00 ja toisaalta näin myös moni pitkämatkalainen pääsee lähtemään aikaisemmin kotimatkalle.

 

4.) Muuta

- Koronaohjeistus ja Caddy Book ovat työn alla - mikäli Caddy Bookin lopullisen version valmistuminen venyy pitkälle ensi viikon puolelle, niin tulemme julkaisemaan tarvittaessa ennakkoversion, joka kattaa kaikki tähän asti varmistuneet rata-asiat.

 

Kilpailuterveisin,

TD:t Antti, Ville, Juho ja Miska / Joen Liitokiekko ry

Sponsors

InnovaStore

Share

What would you like to share?